29 June 2010

Pentru Debby...



De la Luli...insanatosire grabnica!

7 comments:

Luli said...

Daruiesc din toata inima ganduri bune pozitive incarcate de dorinta de a ajunge la data si locul unde ai tu nevoie mai mult ca oricand fetito draga.

Sali Sabri said...

si noi ne rugam pentru Debby! in seara asta vom avea intalnire de rugaciune si ne vom ruga si acolo. Domnu-i Bun si bunatatea Lui va fi peste Debby asa cum a fost si pana acum!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Si eu m-am rugat toata ziua de ieri si ma rog si azi ,cu atat mai mult cu cat inteleg medical despre ce e vorba
Virginia

Anonymous said...

Dont you give up now...the sun will soon be shining...you got to face the clouds to find the silver lining!!
Life is so much more than what your eyes are seeing!!! You will find your way if you keep believing!!!!
I've seen miracles just happen, silent prayers get answered, broken hearts become brand new, that's what faith can do!
Virginia B

Rodica Botan said...

Luli...inima ta de flori a fost super apreciata...Deb mi-a zis ieri sa-ti trimit multumirile ei. Acuma doarme...Sint asa de fericita ca a trecut ce a fost greu!!!

Rodica Botan said...

Sali, i-am spus si pastorului meu astazi de tine si de activitatea ta acolo. Cuscra mea, Estera, zicea ca si ea a trimis prin Romania For Christ ceva pentru tine. I-am facut mereu copii din articolele scrise despre Alibaba si s-a indragostit si ea de voi. Si noi aici ne rugam pentru voi acolo. Dumnezeu e viu si lucreaza. Si stii ce...si voi ne inspirati si incurajati pe noi asa cum incercam sa facem si noi. In dragoste multe lucruri minunate se pot face...

Rodica Botan said...

Virginia...am pus pozele alea de dinaintea operatiei pe blog ca toti sa vedeti ce poate face rugaciunea...ca altfel am fi fost plinsi si am fi jelit plini de neliniste...