26 June 2010

DIN NOU DESPRE ALIBABA...

Va amintiti ca nu demult v-am spus cum doi tineri turci din Romania, su inceput sa construiasca o casa de rugaciune in cel mai sarac cartier din Medgidia- Cartierul Alibaba. Nu aveau nici o resursa financiara...dar au inceput constructia prin credinta. Multi dintre voi stiu ca ati urmarit constructia curiosi...gindindu-ca...cum domnule construiesc astia fara sa aiba cu ce...nu tu bani, nu tu materiale, nu mina de lucru...

Imposibil la oameni. dar posibil la Dumnezeu. Zilnic Tatal ceresc a pus la indemina lui Sali cind materialele necesare, cind mina de lucru(dintre musulmanii din cartier care au lucrat fara plata la construirea unei biserici crestine...daca asta nu e o minune, nu stiu care mai este) , cind bani pentru alte materiale si...in final constructia este gata. Mai ramine interiorul. Dar cum interiorul nu inseamna neaparat doar pereti, scaune sau covoare...Dumnezeu le-a dat si primul rod...pe tinarul frate Denis. Nu uitati...ce Dumnezeu incepe...El duce si la bun sfirsit.

Acuma, Denis impreuna cu Sali, au inceput  sa faca ceea ce Domnul Isus a poruncit- sub forma pe care El a organizat-o - mergeti cite doi... Ei sint la faza de pregatire a terenului...cind impreuna trec in pas de rugaciune pe strazile Cartierului si se roaga pentru fiecare casa, la fiecare poarta, pentru fiecare suflet de acolo.

Ce oportunitate nemaipomenita pentru noi, cei de departe sa ne folosim si noi miinile la aceasta constructie. Este constructia pe dinauntru...si miinile trebuie ridicate in sus spre Tatal, ca sa pregateasca inimile oamenilor , ale tuturor turcilor musulmani din Alibaba care sa doreasca, sa fie setosi dupa Cuvintul Lui...
Ma gindesc ca dupa ce lucreaza pamintul, Sali o sa inceapa sa arunce saminta Cuvintului. Rugamintea lui Sali este sa il ajutam la pregatirea terenului din Alibaba.

Va rog...alaturati-va noua in rugaciuni pentru Alibaba. Ca Domnul sa dezteleneasca inimile si sa le inmoaie, ca saminta sa cada intr-un pamint bun...si sa incolteasca...si sa aduca in final mult rod.

Iata linkul pentru blogul lui Sali si mai jos motivele de rugaciune. Va multumim si Domnul sa va rasplateasca dragostea voastra.

http://musulmanii.wordpress.com/2010/06/26/motive-de-rugaciune-2/

1.Domnul să rupă barierele tradiționale ale turcilor din alibaba.

2.Dumnezeu să dea stabilitate celor ce participă la întâniri de studiu biblic.
3.Dumnezeu să lucreze în viețile oamenilor influenți din cartierul alibaba

No comments: