11 June 2010

DIN CORESPONDENTA DE AZI...

Din cind in cind pun pe blog din corespondenta ce o primesc. De obicei pun pe blog din ceea ce caut prin carti si net pentru nevoile mele personale. Se vede ca am nevoie de incurajare foarte des, ca asta pun pe blog. Se vede ca imi caut identitatea in Christos, caut mingaiere, speranta, bucurie, dragoste, pentruca astea sint subiectele despre care scriu, pe care le traduc, pe care le imprumut de la altii. Nu sint o persoana tacuta, si nici nu-mi place sa stau mult suparata...si se vede cred de pe blog. Imi sare tandara des si iute...si exista sufiicienta evidenta :) ; si imi plac oamenii...sper ca se vede si asta.

Pe unii dintre voi va stiu(cit se poate sti in lumea virtuala), pentruca imi scrieti din cind in cind, pe altii insa de loc. Exista cineva la coltul Africii, undeva care citeste de citiva ani acuma blogul meu. Poate o sa-i cunosc odata in cer...cine stie? Mi-ar place daca mi-ar scrie doua vorbe...Cel mai usor este sa semnezi la Annonim si la sfirsitul commentului sa iti scrii numele (daca vrei). Mai jos veti vedea commentul lui Carmen, cea care pune aceste versete minunate pe blogul meu , zilnic. Corespondenta ei imi da de multe ori combustibilul necesar (energia) sa mai caut un articol, sa mai traduc ceva...Sint sigura ca multi dintre voi poate aveti o poveste, o intimplare, un sfat... din care putem cu totii invata ceva. Sint oricind gata sa postez aici orice lucru care are o valoare oarecare...Daca vreti sa incurajati ( si nu va pot spune cit de multi dintre noi avem nevoie de incurajare), daca vreti sa ne dati un sfat ( cit traim putem invata si schimba cite ceva in bine)...simtiti-va ca acasa...Sinteti intre prieteni...cum zice Carmen mai jos...cadeti pe ginduri in spatiul asta al nostru...Va astept!
....................................
Scumpa mea sora, ma bucur ca prin resursele Lui si slujirea noastra cei ce citesc se apropie de Cuvantul Lui, se hranesc cu El si se simt atrasi tot mai mult spre Cel caruia i se cuvine toata slava si marirea. Suntem atat de bogate, bogati caci sub cortul asta de lut se afla o inima in care locuieste cea ma pretioasa comoara Domnul Isus. Sa strunim firea ca sa se poata vedea tot mai mult omul dinlauntru care e format de Domnul Isus cu pricepere si migala ca sa semene tot mai mult cu El. Draga mea, multumim Domnului ca ti-a pus in gand sa fi "Pe Ganduri" mi-e mi-a dat ganduri citind "Pe ganduri", si altii vor fi pe ganduri citind "Pe ganduri" si asta pentru a face voia Domnului care ne indeamna sa spunem la orice faptura despre El, sa ne indemnam unii pe altii cu invataturile Lui si sa ne bucuram in El. Si pentru ca veni vorba de bucurie , vreau sa-ti daruiesc si eu una mica. Afirmai recent ca ti-e dor de o cntare faina acompaniata la acordeon , am gasit una faina pentru tine.

Te imbratisez cu drag si salut toate surorile si fratii care se perinda "Pe Ganduri" pe la tine si Domnul sa binecuvanteze si intreaga ta familie.

Cu drag cu aleasa prietenie Carmen
http://www.youtube.com/watch?v=CMkIVheoNco&feature=related
Gata-mi este inima sa cante - Victor Vreme

No comments: