30 April 2009

Ziua Mea ... Debby :)



Astazi implinesc 26 de ani!! Am decis sa celebrez!! Nu am vrut sa-mi celebrez ziua de nastere de cind am implinit 12 ani ... am avut niste experiente traumatice din cauza tatalui meu si m-am decis ca gata ... am terminat cu ziua mea!!! Dar anul asta este diferit!! A inceput la lucru Luni dimineata ... a venit colega mea de lucru peste weekend si mi-a decorat officiul! Cum sa nu te simti iubita?? Miercuri am decis sa-mi tai tot parul!!! :) Si astazi TOATA familia mea se intilneste la restaurant ca sa celebram ca Domnul ne-a pus impreuna acum 26 de ani!! :) Domnul e bun!! Nu ma celebrez singura anul asta ... il celebrez pe Domnul care m-a binecuvintat nemaipomenit de mult!!! La multi ani!!

7 comments:

cherie said...

La multi ani !
Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti !

Mihaela Tonea said...

La multi ani, Debbie! You look great! God is good, and loves us dearly. Glad you decided to make a change. Blessings, Mihaela

cristina said...

La multi ani, Domnul sa te umple de binecuvintari si harul Lui sa fie peste familia ta.

viorica said...

Sa traiesti vesnic Debbie! Bucurie si-naltare pentru fiecare din familia ta .

marta said...

Da. La multi ani Debora Imi place cum ai terminat pasajul tau pe blog .La multi ani. Demult fr. Wumbrad tinind o predica a stranutat si urgent a zis< La multi ani Richard motivind : asa ma invatat mama ca urarea mea pentru mine este cea mai intensa caci eu sigur imi doresc binele . Asta nu inseamna ca toti ce iti uram azi la multi ani nu o facem din toata inima . Deci la multi ani din toata inima dela cei din Aiud..Marta

LeeDee said...

LA MULTI ANI ! Esti frumoasa, Debbie si stiu ca ai si un suflet frumos - doar o sustii pe mama ta sa intretina blogul asta; si face treaba buna ! :)

Iti trimit drept cadou o melodie pe care am descoperit-o cand eram de varsta ta - si chiar daca atunci intelegeam altfel ce inseamna sa fii "over the rainbow", viata m-a invatat ca pot fi nu numai deasupra, dar chiar in inima Curcubeului. Acum si in vesnicii ... Ceea ce-ti doresc si tie din toata inima !

http://www.youtube.com/tch?v=pAIKznMPXUk

Debby Pernes said...

Multumesc asa de mult pentru b.day wishes!!!!! :) :) :) Domnul sa va binecuvinteze!! :)