05 April 2009

PENSIONAR ...CAUT DE LUCRU...

Dupa ce in sfirsit am obtinut un job cu Wall-Mart, stind la usa sa invit cumparatorii inauntru, un job foarte bun pentru un pensionar...pot sa va spun ca... n-am rezistat mai mult de...o zi.

N-au trecut nici doua ore din prima mea zi de lucru cind o femeie destul de neatragatoare si purtindu-se cu rautate, pasi in magazin zbierind tot felul de murdarii la copii ei care veneau dupa ea. Asa cum am fost instruit, i-am spus cit am putut de politicos, zimbind, 'Buna dimineata doamna si bine ai venit la Wall-Mart. Copii tai sint gemeni?

Femeia aia urita s-a oprit din zbierat doar cit sa-mi raspunda...
-"La necuratu’...nici vorba. Al mare este de 9 ani si alalaltu de 7. Cum necuratu’ ai ajuns la concluzia ca-s gemeni? Esti orb sau...numa' prost?"
Asa ca am raspuns:
-Nu sint nici orb dar nici prost, doamna...dar m-am mirat numa' ca…a avut cineva curajul sa se apropie de mata de doua ori... Sa ai o zi buna si multumim ca-ti faci cumparaturile la Wall-Mart.

Seful meu m-a chemat la o parte si mi-a platit salariul pe ziua respectiva…mi-a zis ca-i pare tare rau dar… nu am calitatile necesare pentru tipul asta de job...

2 comments:

carpediem said...

Felicitari pentru mesajul de intampinare!!!
Am lucrat si eu o vreme in vanzari. La training am invatat ca oamenii cumpara emotional si ca trebuie sa ii sensibilizezi dacva vrei sa fii un vanzator bun. Mi-am dat demisia cand am realizat ca incepusem sa ii privesc pe toti din jurul meu ca potentiali clienti. Era o slujba buna dar nu pentru mine. Vreau sa ii privesc pe toti cei din jurul meu ca fiind nu o sursa de castig ci potentiali cetateni ai cerului.

Rodica Botan said...

Eu nu sint in stare sa vind nimic...dar cumpar orice...ma poti convinge usor. Poate nici nu trebuie sa incerci. De aia stau departe de magazine cit pot ca daca intru cumpar la toata lumea care e cu mine...