14 April 2009

INTREBARI SI RASPUNSURI BRILIANTE!!!

De ce copii nostrii n-au voie sa citeasca Biblia in scoli dar este perfect ok sa o citeasca in inchisoare?

N-ar fi si bine si frumos daca oridecite ori am gresi in viata ma putea sa apasam 'Ctrl Alt Delete' si totul sa fie din nou bine si frumos? AMEN, AMEN

Sa nu-ti vina sa crezi…dar celulele creierului in permanenta se nasc si mor…dar cele de grasime nu mor niciodata!

Si de ce trebuie sa jur pe Biblie cind sint in fata judecatorului dar cele zece porunci nu sint admise in cladire?

Sa nu te certi cu un idiot. Oameniii care privesc n-o sa stie diferenta...

O democratie nu este altceva decit o gloata controlata in care 51% dintre ei iau drepturile la restul de 49%(Thomas Jefferson)

2 comments:

cherie said...

Draga Rodica,
Unde, in ce tarta nu au voie copiii sa citesca biblia in scoala? In America? Ca la noi in Romania sunt unii care fac galagie ca dece se preda? Dece se citeste?La noi in Romania se citeste biblia dar unii protesteaza ca nu este civilizat !
Deci asta este, in America nu este o materie de scoala ! Si noi suntem inapoiati !

Rodica Botan said...

Exact...e greu de crezut dar asta se intimpla. Au inceput sa introduca in scoli carti unde sa le explice copiilor de la graditita ca e ok sa ai doi tati sau doua mame. Si pe masura ce intra ideologia asta, biblia este scoasa afara. Ti se ridica parul in cap cind auzi ce sint in stare liberarii. Au impins agenda lor in scoli si in gazetarie si desi nu sint majoritatea zbiara mai tare ca toti...si au luat pozitii cheie in societate. Restul putem sa suflam in buze...

Asta se intimpla cind bunastarea face ca oamenii sa nu mai fie implicati in viata sociala...si te trezesti intr-o zi ca lumea in care traiai atit de tihnit s-a schimbat si nu stii cum si nu stii ce sa mai faci...pentruca e prea tirziu. Asa ca luati aminte...daca vreti ceva sa dainuiasca...vegheati!!!