04 April 2009

TRADAREA OCHILOR ALBASTRII!!!

http://enjoyinghomeschooling.wordpress.com/2009/04/05/eu-sint-de-vina/


Am citit articolul lui Cristina si am crezut ca ce spune ea…este vreo poanta…ca mai nou se fac mai multe glume cu prostiile lui Obama decit erau pe vremuri cu Itzig. Numa ca nu e gluma, fratele meu. Ea are vreo doua trimiteri care sa va convinga. Va rog cautati articolul ei. Click pe linkul de mai sus.
………………………..
Zice-s-ar ca…s-au gasit vinovatii in cazul economiei, si cine stie? S-ar putea sa-i dea Obama in judecata . Nu…nu Guvernul…nu, nu sint nici CEO de pe la cine stie ce banci si Companii uriase, nu…!!!Vinovatul nu este altul decit… consumatorul American alb cu ochi albastrii!!! O sa aiba grija Obama sa-i duca la judecata. Ma intreb cum o sa strige judecatorul…Cazul Economiei…Obama versus albii cu ochi albastrii… ? Si pina la urma vor platii ei toate stricaciunile , o sa vedeti voi.

-Dumneata aici domnule…cel politicos si cu palaria in mina care stai la ghiseu sa-ti platesti datoria pentru apa; si dumnealui, tot alb cu ochi albastrii si cu miinile aspre de munca la constructii, si duduia aia de s-a cocosat cosind la masina . Da, doamna…dumneata; nu te uita urit la mine ca te uiti exact asa cum te-ai uitat cu o saptamina in urma cind ti-au dat salariul si ai vazut cit ti-au luat la taxe…Dar ce crezi dumneata? Cu ce sa se tina atita puhoi de om pe social services, cu priviri blinde? Cu dolari matusico!!! Asa ca , hai, apleaca-ti capul si lasa pleoapele sa-ti acopere ochii aia albastrii care ma enerveaza…oameni albi si nesimtitori care nu mai vor sa iasa la cumparaturi!!!

Sint atitea lucruri de cumparat si toti albii astia care muncesc( si muncesc de le sar capacele, ca asa le place lor sa fie harnici)…ei bine, toti astia nu mai vor sa cumpere nimic, mizerabilii!!! Sint atitea luminari cu mirosuri placute…miros de balta, de concediu si miros de zile bune…. Sint creioane cu trei capete…noutate din China. Toata casa ar trebui sa aiba citeva. Apoi maieuri pentru frigider si sorturi pentru aragaze…din ceva material toxic venit special din Pekin. Stau magazinele pline de rafturi cu scobitori electronice si guma de mestecat pentru urechi…din Banglades. Din ceva tari din Africa au adus must de libelule argintii si ceva albume de pus pozele presedintelui Obama, alea cind se face de mirul lumii prin strainatati…yeah… Si toate astea au fost facute pentru consumatorii albi cu ochi albastrii din America si acuma astia fac pe prostu’ si isi platesc datoriile…in loc sa imprastie ...sa ia exemplu de la conducatorul lor care si el imprastie...si uite, acuma trebuie sa stea saracul de el cu fabrica de bani deschisa sa vada care mai vrea…bani...

Trebuie un singur lucru sa faci ca sa-ti dea si tie...sa nu muncesti! Atit! Sau sa fi furat inainte la taxe sau in alte forme. Trebuie sa ai ceva experienta in privinta asta ca daca ai muncit toata viata si ti-ai vazut de treaba...nu tine!

-Hai neamule…mai ia o geanta de bani…ca-s de gratis. Ia-i si nu-ti platii datoriile ca nu de aia ti-i se dau…si daca nu te conformezi astia te amendeaza…si-ti mai dau o geanta de bani. Daca vrei sa faci un avort…iti plateste nenea Obama pentru el. Daca stai acasa cuminte…iti vine la intii a fiecarei luni checul pentru renta si mincare…iti trimite nenea Obama si boxa aia pentru televizor ca sa poti sa te uiti la toate canalele sa-l vezi pe unde umbla. Ce dor ne era de cineva care sa cheltuie timpul si sa ne cheltuie banii prin strainatati. Noi Romanii de aici ne amintim de Ceausescu si plimbarile lui…si de momentele istorice cind au ajuns si ei in Anglia si au furat reginei prosoapele…Careva care stiti mai bine corectati-ma daca am gresit. Poftim? Oh…au luat si ceva tablouri…mea culpa!!! Sa aiba saracutii ceva memorii…Va mai amintiti de haina de blana a Doamnei Ceausescu, purtata ostentativ prin Europa? Da de pantofii cu diamante pe tocuri, in timp ce noi stateam la cozi si cumparam pe cartela?

Deja vue!!! Asa ca uitati-va in oglinda si daca nu vi-i s-au innegrit ochii de nervi pina acuma si sint tot albastrii, luati-va plasa si hai…la cumparaturi. Cineva trebuie sa scoata lumea asta din criza si voi astia care munciti sinteti singurii responsabili cu problema asta. Sa-mi dati de stire ce alte lucruri nefolositoare se mai gasesc prin piete…ca sa stiu ce sa caut sa cumpar si eu…

3 comments:

cherie said...

Draga Rodica,
Fiind (eu)din Romania si nici prea documentata in ale politicii nu inteleg dece esti impotriva lui Obama.Din punctul meu de vedere nu este nici mai bun nici mai rau decat ceilalti presedinti pe care i-a avut America iar in acest moment faptul ca cetatenii americani s-au dovedit lipsiti de sentimentul antirasist pe care il asociam acestei natii mi se parea ceva "promitator". Eram gata sa dau incredere Americii care incepuse sa-mi devina antipatica. Faptul ca tu, un roman la origine, lipsit de sentimentul antirasist (asa credeam)esti asa de pornita impotriva negrului ma nedumereste. Dece??? In America azi negri sunt mai favorizati decat albii? Ei nu platesc impozite????

Rodica Botan said...

Cherie...nu am eu o asa educatie grozava, si nu scriu de pilda de politica din Romania... ca nu stiu, ma depaseste; dar cind ma uit pe fereastra si vad o incaierare in parcare de pilda, e greu sa nu descriu amanuntele care le vad cu ceva acuratete.

Din nou vreau sa amintesc faptul ca, culoarea pielii lui Obama n-are nimic de-a face cu prostiile care le face.

E drept ca au facut si alti presedinti prostii, numai ca asta le face cu o repeziciune ca nu apuca sa se astearna praful pe una cind alta apare la orizont.

Si ca sa-ti raspund la intrebarea despre negrii...Sint si oameni cumsecade; am colegi cu care lucrez in deplina armonie. Pastorul meu este negru si Dumnezeu stie de cite ori la spital a venit oridecite ori am avut o urgenta in familie. Daca nu merg o duminica la Biserica , sotia lui ma cheama sa vada ce-i cu mine. Si el are insa aceeasi parere despre Obama pentruca parerile astea nu sint prejudicii sint fraustrari cu deciziile ce le ia.

Omul baga tara la datorie ca sa dea bani celor ce l-au pus acolo in frunte. Secretarul de Treajury care si l-a ales (si asta e alb) nu si-a platit taxele ca orice cetatean cinstit de citiva ani...milioane de dolari. Si toti, dar absolut toti oamenii de la casa alba au pata asta ...oameni necinstiti.

Daca e sa vorbim de populatia de negrii: 80% din populatia din inchisoare este de culoare neagra. Procentajul femeilor care au copii in afara casatoriei este cam tot pe-acolo la negrese(si astia toti stau pe ajutor social). Si cam tot asa stau si cu munca. Cei care muncesc sint integrati cu albii si isi vad de treaba, ceilalti sint in ganguri si vind droguri si fac prostii.

Ca sa-ti raspund la ultima intrebare, da...intr-un fel negrii sint favorizati. Ei nu platesc taxe. Platesc taxe doar oamenii care muncesc...iar atunci cind nu muncesti nu platesti taxe ci primesti ajutor social. Patura de oameni care este pe ajutor social este asa de mare ca a devenit o povara pentru oamenii care muncesc.

Uite, parintii mei au muncit si au iesit la pensie. Pensia lor e mai mica decit ajutorul social pe care il primesc cei care n-au muncit niciodata in viata lor. Ii stiu pentruca stau in casa de linga parintii mei si singura ocupatie care au avut-o in ultimii 30 de ani de cind ii stim sint drogurile; si ei si copii lor.


Uita-te si tu ca sint femeie la 53 de ani si am vazut un pic lumea. Ce fac eu in articolul asta este haz de necaz ca n-am altceva ce sa fac...asta este singura supapa. De o viata mi-am pus si eu bani la o parte sa ies la pensie la 55 de ani. Jumatate din bani s-au dus si dupa cum merg lucrurile, Obama o sa aiba grija si de restul. Si am muncit...de pilda eu fac harti la computer. Am operatie la amindoua miinile ca imi amorteau ...si acuma iara am simptomele inapoi...
Nu este drept sa iei de la oamenii care muncesc sa dai la cei care n-au intentionat sa lucreze niciodata...nu crezi?

Asa cum in Romania daca sint eu bine informata oamenii dau bani la doctori ca sa iasa la pensie de boala si apoi vin in America si lucreaza pe aici. Am cunostinte care fac asemenea lucruri...sau aveam...Si tara merge de ripa pentruca nu exista o balanta intre cei care sustin bugetul si cei care-l papa. Guvernul n-are de unde lua sa dea la cei care nu muncesc decit din ceea ce iau la taxe de la cei care muncesc. Cind numarul celor ce nu muncesc creste intr-una ...se creaza o imbalanta...o criza. Atita tot.

Asa ca considera toate aceste amanunte destul de importante pentru noi, clasa muncitoare de aici...Te asigur ca nu vorbesc decit despre lucruri care le cunosc.

Apoi atit presa de aici cit si cea de acolo prezinta interesele cuiva ...si nu ale dreptatii. De aia n-o sa auzi adevarul aproape niciodata.
Sper sa fi raspuns intrebarii tale in mod adecvat. Apreciez sinceritatea si felul deschis in care imi scrii. Opinia ta despre blogul meu este importanta si nu as vrea sa te mint sau sa te dezamagesc vreodata. Blessings

Cristina said...

@cherie, din cite am citit eu pe blogul lui Rodica, niciodata nu am vazut la ea o urma de rasism. Si eu scriu multe care sint impotriva lui Obama, dar nu pentru ca este negru. Aici in America, toti care sint impotriva lui Obama nu este pentru ca e negru. Conservatorii sint impotriva lui pentru ca legile care le da, duce tara la sapa de lemn. Cind iti pierzi locul de munca, casa, masina....nu te mai intereseaza ce culoare are presedintele.

Si ce e mai important: cind iti pierzi libertatea pe care multi au aparat-o cu pretul vietii lor (albi si negrii) nu te mai intereseaza ce culoare are unul sau altul. America a fost tara cea mai buna din lume pentru ca a promovat libertatea. Iar cind vezi un presedinte ca vrea sa te inlantuie cu lanturi grele, sa-ti ia tot pentru ce ai lucrat in viata, cine se mai uita la culoarea lui?

Un om care nu a facut nimic la viata lui, nu a lucrat in domeniul privat o singura secunda, vine la conducere ca sa distruga sectorul privat care a lucrat asa de bine pentru 200 de ani.

Vezi ceva rasism in ce am scris? NU! Pentru ca incapabilitatea lui Obama depaseste culoarea pielii lui.

PS. El e jumate alb, jumate negru. De ce te uiti numai la partea neagra? Ai ceva cu albii? Cine e rasist aici?