03 April 2009

"NET CULTURA"...inca o dovada ca sintem in socialism

Oare cum s-ar traduce cuvintul "topirlani"…in engleza? M-am uitat la citeva secvente din intilnirea lui Obama cu regina Angliei. Nu ca as avea eu cine stie ce respect pentru regina, sau aristrocati. Dar daca ma duc la cineva in vizita si stiu ca trebuie sa ma descalt in casa lor…imi pun ciorapi curati ca sa pot sa ma descalt, sau…nu ma duc la ei daca obiceiul respectiv mi se pare iesit din comun.
Nu insa prima noastra "doamna". Nu…ea a ajuns sa o bata pe spate pe regina Angliei doar, nu? Protocolul lor spune clar…sa nu te atingi de regina lor…dar vezi…astia doi vin din tara tuturor posibilitatilor. Cum credeti ca au ajuns ei in Casa Alba. Sint sigura ca i-or fi povestit lui Elizabeth (de ce sa nu se si tutuiasca ca in America toti ne spunem pe nume…) cite camere are casa lor(Casa Alba)…cite bai si cit de bine joaca Husein popice…mai bine chiar decit cei de la Special Olimpics.
Ce frumos ne mai sta…ma mir ca nu i-a dat un "high five" reginei, or n-or mai fi vrut englejii sa arate pina la capat ce-au facut astia doi …ca sa-si apere regina, nu de altceva. Bine ca nu i-au plantat un bobirnac in virful capului. Cind eram in Romania ziceam la astfel de comportament... "net cultura". Acuma ce sa zic?

2 comments:

Cristina said...

Pe mine nu m-a deranjat atita atinsul cit m-a deranjat ca in fata reginei nu si-a plecat capul unde asa cerea protocolul, dar s-a inchinat pina la pamint in fata teroristului, unde nu se cerea nici un protocol. Rusine...

Rodica Botan said...

bineinteles ...trebuie sa-si arate care-i sint aliatii