21 April 2009

CORRECT DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC ...DAR ILEGAL IN CALIFORNIA DEOCAMDATA...


http://www.foxnews.com/story/0,2933,517281,00.html
http://www.foxnews.com/story/0,2933,517277,00.html


Sint multe lucruri care merg anapoda in tara asta. De la faptul ca il arata pe Obama le news inchinindu-se in fata arabilor si facind pe arogantul la Londra, sau primind palme in mod public…cam peste tot pe unde s-a dus in Europa.
Presedintelele celei mai mari puteri militare cerindu-si scuze cu sapca in mina, devenind "transparent" si facind publice metodele folosite de CIA, ca cineva care isi scoate lenjeria murdara sa o arate la lume…asta este ceva zilnic. Si daca cel putin ar fi ceva motive credibile pentru care face toate astea…dar pina acuma in afara de pareri…ca cele ale Presedintelui Frantei nu s-a ales cu nimic altceva. Nu i-a oferit nimeni "pretinia"
Iar pe tarim national…cel putin jumate de populatie se uita naucita fara sa inteleaga nimic. Cealalta jumatate e ocupata cu aplauzele. Numai ei stiu de ce mai aplauda…poate li s-a mai promis un os.
Aseara la Larry King a dat interviu unul din "judge-miss USA". Tipul era gay si a pus o intrebare celei care ar fi fost aleasa Miss USA, Miss Carrie Prejean; daca ar fi raspuns corect din punct de vedere politic ar fi cistigat…asa…Si intrebarea a fost …ce crede ea despre problema care se dezbate in California, vizavi de uniunea dintre doi barbati sau doua femei.
De mentionat este faptul ca s-a votat odata pentru aceasta problema si homosexualii au pierdut . Locuitorii din California au votat in majoritate sa pastreze "casatoria" ca o uniune intre o femeie si un barbat. Cu toate aste…"dinsii" insista si rezista.
Cind tinara participanta a raspuns frumos si decent ca ea crede asa cum a invatat de la parintii ei ca: casatoria este uniunea dintre un barbat si o femeie…cu asta a zis "good bye" coronitei de Miss USA.
Tipul a avut indrazneala sa spuna ca... da…a pus intrebarea dinadins pentruca stia ca este o intrebare contradictorie…si da, apreciaza faptul ca tinara participanta a fost sincera…dar el a vrut un raspuns corect din punct de vedere politic si nimic altceva.
Cu alte cuvinte ori ca ei…ori nici o sansa.
Acuma de aseara mi-au ramas in minte aceste cuvinte…"corect politic" si "adevar". Din propria lor gura si in "logica" lor explica ca sinceritatea ,nu face doi bani. Nu numai atit…dar in California casatoria este inca din punct de vedere legal uniunea dintre o femeie si un barbat. Cum atunci raspunsul acestei fete a fost oare "gresit"? Raspunsul ei a fost "legal"…oameni buni…sau nici legea nu se mai respecta?
Si uite dragii mei…cum cei care mai au un pic de creier sint gata, gata sa faca atac de cord doar uitindu-se la NEWS…
Cum nu vii tu Tepes Doamne…ca punind mina pe ei, sa-i inveti ce inseamna sa fie corecti din punct de vedere politic?
Doamne…cit de mare este intunericul acolo unde lipsesti Tu...

4 comments:

Ina Todoran said...

Vai de mine... in ce hal am ajuns... auzi acolo: corect politic! Pana cand ne mai rabda Dumnezeu oare?!

cristina said...

Ai vazut cum in interviurile de astazi, a spus ca nu-i pasa sa fie corect politic ci corect biblic. Si nu ii pare rau, ci ar zice tot asa, daca ar fi sa mai fie in aceeasi situatie.

Rodica Botan said...

Ina...ce ai spus tu este corect din toate punctele de veder...oare pina cind ne mai suporta Dumnezeu?...

E asa un semn de exclamare pe fata tuturor. Am deschis discutia la servici si cu citi am vorbit toti au fost de-adreptul ca loviti in moalele capului...uite...au ajuns sa ne reprezinte cei care ar trebui sa fie inchisi la casa de nebuni!!! Si durerea este ca din nepasarea si lipsa noastra de veghere au ajuns sa fie ziaristii, politicienii, profesorii si actorii si oamenii de litere pe care tot noi i-am promovat sau...i-am lasat sa se urce in capul nostru...

Cum ne mai rabda Dumnezeu, nu stiu...

Rodica Botan said...

Cristina...fata are caracter, si stii ceva? Daca ar fi cistigat nu se stia despre ea atit de mult cit se stie acuma. Bu se vorbeste de aialalta nici 5% cit se vorbeste de ea. Semn ca atunci cind faci binele...bine primesti!!!