06 April 2009

MICROTEXTE - CONCURS - LEEDEE

Va amintesc din nou celor ce va plac concursurile...si daca participati in numar mai mare ...cind termina LeeDee...dau eu un concurs. Hai s-o ajutam pe ea acuma si apoi veniti si ma ajutati si pe mine. Nu trebuie nici macar sa va dati deocamdata numele real...pina nu cistigati.

Cei care nu aveti cont cu Google alegeti varianta annonimys si dati-va o identitate oarecare la sfirsit...si scrieti citeva microtexte. Daca mergeti pe acel blog, si linkul este mai jos, veti vedea ca LeeDee ma tot instruieste cum sa scriu acele texte ca si eu sint aeriana.

Invatam impreuna, important este sa avem ceva de spus...si fratii mei...daca noi n-avem ceva de spus nu stiu cine mai are. Ati uitat? Am fost trimisi in lume sa spunem oricarei fapturi despre Domnul nostru Isus Christos. Iar acum de Paste...sarbatoarea invierii Domnului avem un motiv si mai glorios sa spunem intregii omeniri ca.................HRISTOS A INVIAT!!!


Asa ca va astept pe blogul ei...si musai...trebuie sa aveti o veste buna , ceva care sa prezentati. Hai sa ne luam la intrecere...



http://leedee.wordpress.com/2009/03/01/microexe-in-loc-de-martisor-concurs/#comments

1 comment:

LeeDee said...

Rodica, in zilele de astazi, reclama costa bani grei - tu-mi faci reclama si la tine pe blog si pe alte bloguri pe de-a moaca ( a se citi: de drag ) ! Domnul sa-ti binecuvanteze consecventa, iar din partea mea, pana vom afla rezultatele concursului de aprilie, primesti drept recompensa ( asa, sa nu fie reclama pe degeaba :) ) un DVD cu documentarul despre viața lui Richard Wurmbrand realizat de Lucia Hossu Longin, “Pastorul” - ia vezi, poate mai primesti unul si pentru concurs ... doar ai familie numeroasa si are unde sa ajunga dublura !

Pana una, alta, mai iesi la interval cu ceva materiale ca nu mai am ce corecta - cu toate ca am destul trafic pe articolele cu microtexte, putini se incumeta sa si scrie !

PS: te rog sa pui linkul concursului din aprilie, http://leedee.wordpress.com/2009/04/02/concurs-de-aprilie, sa vada participantii si ce premiu pot castiga !

PPS: nu stiu de ce la "My Blog List"-ul tau, apare pe adresa mea un articol pe care nu l-am publicat, inca ?