07 April 2009

MICROTEXTE CONCURS -LEEDEE

Am facut putina reclama la concursul asta de MICROTEXTE...dar vad ca nu e mare inghesuiala la scris, desi premiul este valoros...si va las sa cititi commentul lasat de LeeDee mai jos cu promisiunile ce mi le-a facut. Vreau sa le fac publice ca nu cumva sa isi schimbe parerea. ( :) )

Ei...mai adaug o promisiune si voi stiti ca sint de cuvint. Cine cistiga marele premiu la ea pe blog primeste premiul ei si eu ii trimit si eu $20...Ce ziceti? V-a venit chef de scris?
.............
Daca nici asta nu va porneste o sa incep sa ma milogesc si va spun de-acuma ca la 53 de ani nu arata bine...o sa regretati ca m-ati impins in bratele disperarii.

OK. acuma astept sa scrieti...uitati-va din nou pe blogul ei sa vedeti acolo unde m-a corectat dumneaei...cum trebe scris...ca acuma toti invatam...si eu prima!!!
Va multumesc anticipat...si stau sa vad ce se intimpla...
................................

LeeDee has left a new comment on your post "MICROTEXTE - CONCURS - LEEDEE":

Rodica, in zilele de astazi, reclama costa bani grei - tu-mi faci reclama si la tine pe blog si pe alte bloguri pe de-a moaca ( a se citi: de drag ) ! Domnul sa-ti binecuvanteze consecventa, iar din partea mea, pana vom afla rezultatele concursului de aprilie, primesti drept recompensa ( asa, sa nu fie reclama pe degeaba :) ) un DVD cu documentarul despre viața lui Richard Wurmbrand realizat de Lucia Hossu Longin, “Pastorul” - ia vezi, poate mai primesti unul si pentru concurs ... doar ai familie numeroasa si are unde sa ajunga dublura !Pana una, alta, mai iesi la interval cu ceva materiale ca nu mai am ce corecta - cu toate ca am destul trafic pe articolele cu microtexte, putini se incumeta sa si scrie !

PS: te rog sa pui linkul concursului din aprilie, http://leedee.wordpress.com/2009/04/02/concurs-de-aprilie, sa vada participantii si ce premiu pot castiga !

No comments: