07 April 2009

NU TE TEME CA EU SINT CU TINE...

Am primit cele scrise mai jos de la Corina Breger. Astazi citind despre framintarile din Moldova, mi s-a parut potrivit sa pun cuvintele de mai jos pe blog.

Cel rau isi face cu siguranta meseria, doar ca Dumnezeul nostru nu doarme nici nu dormiteaza. El pazeste si a pazit pe Israel si l-a adus iara inapoi si ii va da inapoi tot ce a promis. Pamintul acesta va trece dar ce este scris niciodata. El ii are pe cei alesi observatie.

Rugati-va pentru fratii nostrii din Moldova; ca altfel nu-i putem ajuta. Dumnezeu sa-i pazeasca de tot ce este rau.
................................................


-„Voi face din tine un neam mare, şi te voi binecuvânta; îţi voi face un nume mare, şi vei fi o binecuvântare. Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta, şi voi blestema pe cei ce te vor blestema; şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine.” Gen.12:2-3-

Ori de câte ori ne amintim de jertfa depusă de înaintaşii noştri pentru a avea libertatea de care ne bucurăm astăzi, ar trebui să luăm în considerare şi modul în care creştinii ar trebui să răspundă binecuvântărilor pe care Dumnezeu le-a dăruit ţării noastre. Acest răspuns poate fi cuprins într-un acrostih format din folosirea fiecărei litere din cuvântul „PATRIOT”

P - vine de la cuvântul „pray” (roagă-te). Noi trebuie să ne rugăm pentru ţara noastră, pentru conducătorii noştri şi pentru toţi acei a căror minte şi inimă sunt orbite de Dumnezeul acestui veac.

A - vine de la „accept” (acceptă). Tu şi cu mine trebuie să acceptăm responsabilităţilece ne revin ca cetăţeni ai acestei ţări, care includ printre altele şi plata impozitelor şi a merge la vot.

T - vine de la „treat” (tratează). Fiecare dintre noi trebuie să privim (să tratăm) libertatea ca un mare dar, fiindcă a fost câştigată cu un mare preţ.

R - vine de la „rezist” (rezistă). Rezistă tentaţiei de a înlocui valorile spirituale cu cele materiale şi nu uita că Dumnezeu este interesat de caracterul tău mai mult decât de banii tăi!

I - vine de la „identify” (identifică). Identifică locul în care trebuie să slujeşti pentru aavea un impact pozitiv pentru ţara ta.

O - vine de la „overcome” (învinge) Tu şi cu mine ar trebui să învingem cursele celui rău, prin fapte de dragoste, blândeţe şi bunătate.

T - vine de la „thank”(mulţumeşte). Trebuie să mulţumim lui Dumnezeu în mod frecvent atât pentru mântuirea care ne-a adus-o cât şi pentru privilegiul de a trăi într-o naţiune binecuvântată de Dumnezeu.

MULŢUMEŞTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU PRIVILEGIUL DE A TRĂI ÎNTR-O NAŢIUNE BINECUVÂNTATĂ

2 comments:

Cristina said...

Come on, Rodica, trebuie sa comentam si noi despre Moldova, chiar daca nu stim nimic. Trebuie sa luam exemplu de la fratii nostri din Romania care comenteaza despre America si nu au ajuns in America nici macar cu degetul pe harta....

Rodica Botan said...

Tot ce am zis este sa ne rugam pentru ei...ca nu stiu nimic afara de faptul ca se arunca cu cisterne de mizerie pe oameni. Asta nu poate sa fie bine...Asa ca le doresc intelepciune si ca Dumnezeu sa-i calauzeasca...Cred ca nu gresesc cu asta, nu? Ca nu cunosc nici politica si nici problemele si cu atit mai putin solutiile...

Tu esti rea cu mine ...ok...n-am fost prea inspirata; spune-ma la toata lumea acuma. ...
:)