27 April 2009

REPUBLICA...BANANA

Am auzit mereu mereu ca se spune ca Istoria se repeta. Unii mai destepti spun ca greselile sint bune, daca le iei drept lectii de viata. Imi inchipui ca asa ar trebui sa fie si cu lectiile de istorie. De asta unii studiaza trecutul, nu?

Nu am nici o diploma de istorie, nu sint mare politician, si nu citesc ziarele zilnic. Dar si asa cu putina educatie si citind pe sarite nu poti sa nu inveti cite ceva.

Am citit un articol in care Fred Thompson(articolul mai jos)...banuiesc ca il stiti si voi tot la fel de bine ca si mine (de loc) il face pe Obama arogant, inept si naiv. Trebuie sa ii dau dreptate. Si mai zice ceva...si asta mi-a picat asa de... ris cu plins. El zice ca in curind nu vom mai locui in America ci in "Banana Republick".

Cam asa vad si eu. Am mai zis si alta data ca Obama se poarta ca un adolescent care a luat carnet de conducere si i s-au dat cheile la un classic Rolls Royce; ala care se tinea in garaj si mai mult se admira decit se calatorea cu el...Sa vedeti ce va face dumnealui cu obiectul asta clasic.

In primul rind ca sa arate bine trebuie neaparat sa-l faca pe Bush sa arate rau. Nu poate face doi pasi fara sa se admire si sa se compare. Este in stare sa distruga securitatea acestei tari (CIA) doar ca sa cistige inca citeva aplauze de la...banuiesc de la arabi, ca n-am vazut nici un stat european sa se ieie de brateta cu el inca. Ba mai degraba l-au vorbit in spate...si pe buna dreptate.

Omul isi vinde secretele casei. Le spune la teroristi...nu va fie teama...nu va ineaca nimeni...iac-asa, va speriem putin. Noi n-avem voie sa va facem nici un rau...asa ca atacati fratilor cit vreti...ca noi sintem doar o gramada de fraieri aici...O tara mare , multi oameni...dar tantalai. Cum nu? Uite pe cine am ales de presedinte!!! Miine poiminine o sa puna in inchisoare si pe soldatii care au omorit pe cei trei pirati in apele Somaliei din ordinul lui. Gaseste el un nod in papura si ceva ilegalitate care s-a comis. Mai poti crede in conducerea asta? Nu!!!

Mi-am adus aminte de "Calul Troian". De aia am zis ca istoria se repeta. Teroristii nu mai trebuie sa sparga zidurile cetatii, sa ia avioane si sa loveasca in cladiri...si-au introdus Calul Troian deja...in mijlocul cetatii. Cine stie un pic de istorie stie ce urmeaza. Poate n-ar fi rau sa invatam araba...macar strictul necesar...si sa ne cumparam fiecare cite o burca. Ma intreb daca populatia formata din gay va lupta pentru drepturi egale la purtat...burca. Iaca o problema grava la care inca nu s-au gindit. In Republica Banana...te poti astepta la orice...

.....................................

Breaking from Newsmax.com
Fred Thompson Slams Obama as 'Inept, Naive and Arrogant'Former U.S Senator and presidential candidate Fred Thompson tells Newsmax that President Obama has demonstrated he is inept, naive and arrogant by releasing classified CIA documents. He also warns that Obama and the Democrats are making America look like a "banana republic." Read the Full

Story — Go Here Now

Video: See Fred Thompson on Newsmax.TV — Go Here Now

No comments: