30 April 2009

E ZIUA TA...DEB...


E ziua ta…Debby. Si ma bucur ca anul asta vrei sa ti-o sarbatoresti. Tu ai fost si ramii o binecuvintare pentru mine. Am stiut todeauna ca ...copii sint un dar de la Domnul. Dar anumite lucruri desi crezi ca le intelegi…cu timpul realizezi ca si intelegerea creste si se extinde odata cu experienta…cu trecerea timpului.

Copii…un dar ciudat…care nu sta in forma in care a fost primit. E adevarat… o mina de tarina…jucausa. Si doi ochi mirati sau plingareti…sau plini de lumina. Imi amintesc de-o fata bucalata cu doi bujori in obraji si niste ochi albastrii ca cerul…si-o comoara de par blond buclat. Apoi o dispozitie buna…si o vesnica dorinta de-a fi pe placul celor din jur.
Mi-amintesc de sirguinta ta la scoala, de anul scolar cind te-ai plictisit si ai terminat doi ani de invatatura intr-un singur an. Imi amintesc de rochitele cu panglicute si de recitalurile de pian, sau vioara…Imi amintesc de ziua botezului si de promisiunile facute Domnului tau. Imi amintesc de primele tale "secrete" si de Danny …cavalerul de atunci si sotul tau de astazi…si imi amintesc de prima ta masina si de cite ori ati bubuit-o amindoi…

Imi amintesc de rochita alba din ziua nuntii…purtata cu cinste...de zilele de college, de primul job…de primul apartament…si acum…de prima casa…Si imi amintesc de multe alte momente importante sau mai putin care mi-au umplut viata.

Tu ai fost si ramii mereu darul Lui Dumnezeu pentru mine…asemanator cu o gradina in care daca ai plantat ceva…si daca o tratezi cu dragoste, ai parte de minunatii in fiecare sezon…in fiecare an…Si florile si roadele ei sint mereu prezente si mereu motiv de bucurie.

Ce ti-as putea dori mai mult decit sa stai linga Domnul Tau…in orice timp…pina la sfirsit. El sa ramina stinca ta si adapostul tau…El, Tatal care nu te-a parasit si nu te va parasi niciodata.
Mom

No comments: