11 December 2010

La inceput era Cuvintul...







O noua teorie...Universul a fost creat din...nimic...
http://www.realitatea.net/ultima-teorie-universul-s-a-creat-din-nimic_781857.html

3 comments:

viorica abbu said...

ce a fost la inceput inca nu stim.Asa cum nu stim ce este presimtire,telepatia sau deochiul,ce este energia negativa sau pozitiva si daca cei ce indoaie lingurite privind la ele sunt sarlatani sau au ceva ce altii nu au....
cu greu ne mai aducem aminte de la scoala de o ecuatie de gradul unu, asa ca daca auzim ca :"Acceleratorul de particule de la CERN oferă indicii despre existenţa quark-gluonilor de plasmă..." ramane asa de perplexi ca orice dureaza dupa asta, poate fi credibil.....!!

Rabdare...sunt multe la rand inainte facerii lumii...este cancerul fara leac,alte boli,distrugerea sistematica a mediului..etc,iar daca mai continuam asa, nu o sa avem ocazia niciodata sa stim cum am venit pe lume ca nu va mai fii cine sa afle..

cherie said...

Cred ca cel care a scris articolul habar nu are ce vorbeste...
Dar cercetatorii or fi descoperit ceva....

Rodica Botan said...

Stiinta descopera treptat ceea ce de fapt...exista. Daca s-ar pune toti cercetatorii care au existat de veacuri intr-o camera, s-ar bate intre ei pe pareri.

Un lucru e cert...si lumea micro ca si cea macro are semnatura aceluias "constructor". Si complexitatea lor nu poate fi rezultatul unei...intimplari...
Este inteligenta superioara oriunde te uiti cu ochiul. Mai e stiut ca din maimuta n-o sa evolueze niciodata altceva decit o alta maimuta- asta gratie unor cercetari mai recente.
Eu cred ca Dumnezeu a creat Universul si inca creaza la El asa cum scrie in Biblie. Credinta asta a mea nu este chiar bazata pe nimic. Ma uit cum oamenii de stiinta isi schimba ideile cum altii isi schimba ciorapii...Dar totce am citit in Biblie se dovedeste a fi din ce in ce mai real. E drept- o parte din ce scrie nu inteleg inca - dar aleg sa cred pentruca ceea ce inteleg este acolo - documentat.
N-ar fi credinta - credinta daca nu ar fi si un pic de ceva necunoscut inca care trebuie luat ...asa cum este si crezut, nu?