22 December 2010

JOY TO THE WORLD ! (BUCURIE LUMII INTREGI! )



http://musulmanii.wordpress.com/2010/12/22/cadouri-de-craciun-surprize-surprize/

Linkul de mai sus va va duce intr-o alta lume...O lume care ar asculta Vocea Evangheliei, dar nu poate totdeauna... Nu ...nu are problema cu auzul...Mai degraba cred ca noi avem probleme cu auzul. Noi  nu auzim de nevoile altora, de necazurile altora. Nu...nici cu vederea nu au ei probleme...Tot noi avem probleme de vedere...Nu vedem decit ce ne intereseaza - decit ce ne favorizeaza...

Fratii mei...este suficient sa ne uitam la oameni...luatii la rind...si pentru ei vin sarbatorile...si pentru copiii lor vine Craciunul...Sa facem in asa fel incit Dumnezeu sa nu spuna...M-am saturat de sarbatorile voastre...Ma obositi cu ospetele voastre...Daca mi-aduc aminte bine...Domnul zice..."Mila voiesc- si nu jertfe"...
Iata ce spune Sali Sabri, fratele nostru turc din Alibaba...
............................................................................
     "Mi s-a întâmplat să merg cu două sute la oră și m-am lovit de stâlpul realității. Din păcate nu am avut centura de siguranță pusă. E cruntă realitatea. Asta nu am învățat-o la teologie. Am învățat-o în Alibaba.

     Am predicat Evanghelia unui bărbat din alibaba. Am vorbit două ore cu el. Eram atât de bucuros că m-a ascultat. Îmi sălta inima de fericire că Domnul planta sămânța Cuvântului în acest om. După două ore de discuții, l-am întrebat dacă are un motiv de rugăciune și dacă îmi permite să mă rog pentru el. S-a deschies destul de greu. Mi-a spus că m-a ascultat și a stat cu mine de vorbă din respect pentru mine, dar mintea lui era în altă parte. Se gîndea să facă rost de cinci lei pentru a cumpăra două pîini copiilor lui care nu mâncaseră nimic. M-am rugat cu el și…lasă că nu zic! Știe Domnul!
     E dură realitatea. Nu o înveți în școli și nici în biblioteci. O înveți pe străzile sărace ale României.
     Încep să mă trezesc…Predic Evanghelia mai des!"

(Daca vreunul din cititori se simte vizat de aceasta situatie, va pot furniza un e-mail address, o adresa fizica sau numarul de telefon al fratelui Sali)

No comments: