29 December 2010

SA INTRAM IN 2011 CU ...CURAJ!!!

De Joe Stowell - tradus Rodica Botan
Totdeauna am crezut ca poti sa vezi mai bine mina Lui Dumnezeu in oglinda retrovizoare. Uitindu-te inapoi este mai usor sa intelegi de pilda de ce a ales Dumnezeu sa ne plaseze in casa in care ne-a plasat; de ce a adus anumiti oameni si anumite situatii in viata noastra sau…i-a scos afara din viata noastra; de ce a permis sa avem dificultati sau dureri; de ce ne-a dus in anumite locuri si ne-a pus in anumite locuri de munca sau cariera.

In viata mea personala am primit multa claritate(desi claritatea nu este perfecta- ca aia ar fi bucurie cereasca) despre caile intelepte si pline de dragoste ale Lui Dumnezeu cind ma uit la felul in care a organizat El calatoria mea paminteasca prin lucrurile create si intimplarile create de mina Lui. (Psalmul 92:4) Ca si Psalmistul, ma simt bucuros si inima imi cinta de bucurie sa vad cum Dumnezeu a =asistat, a dirijat, si a calauzit sfirsitul celor credinciosi ( Psalmul 111).

Uitindu-ma inainte insa, nu-mi este totdeauna prea clar. Ati avut vreodata simtamintul ala ca erati pierduti , si drumul din fata voastra pare intortochiat, cetos si…infricosator? Inainte de a intra in noul an, sa ne oprim si sa ne uitam in oglinda retrovizoare a anului ce a trecut si trageti o concluzie pozitiva care sa va aduca bucurie- realizind ca Dumnezeu si-a tinut promisiunea cind a zis "Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi."…"Asa ca putem spune plini de incredere : "Domnul este ajutorul meu, nu ma voi teme…" Evrei 13:5-6.

Cu promisiunea prezentei Lui Dumnezeu in minte putem sa intram in 2011 cu toata increderea...

3 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Encouragement for 2011

God is for you.
God loves you.
God will guide you.
God will not fail you.
God will be with you.
God will provide for you.
God will bless you.
God will give you rest.
God will strengthen you.
God will answer you.
God will uphold you.
God will keep you.

Rodica Botan said...

Bless you my dear friend...Virginia...

viorica abbu said...

Tuturor oamenilor de bine,indiferent religia, limba,sexul sau culoarea

LA MULTI ANI FERICITI....
CU PACE...CU SANATATE...CU BUCURII SI MULTE REALIZARI

de asemeni prietenilor mei virtuali, cu care uneori ma inteleg,alteori mai putin, dar totdeauna ne respectam reciproc.