09 December 2010

TURCII NOSTRI SINT FLAMINZI...

http://musulmanii.wordpress.com/2010/12/09/vecinilor-mei-cu-empatie/
Linkul de mai sus este ultimul articol de pe blogul lui Sali Sabri. El locuieste in Alibaba- loc de poveste. O poveste trista - despre un sat de turci foarte sarac. Iarna trecuta Sali s-a mutat acolo si prin credinta...a construit o casa in care se aduna turcii si Sali le spune despre Domnul Isus.
Voi cititorii mei ati facut mult pentru Alibaba. Rugaciunile voastre au ajuns la tronul Tatalui...si jerfa voastra a fost folositoare acolo. Va stiti voi care sinteti...si sinteti multi.

Sali scrie despre vecinii lui care merg de multe ori la culcare flaminzi. Sint multe probleme acolo si exista si problema educatiei, lipsa de locuri de munca...poate e mai usor de enumerat ce au, nu ce nu au...M-am gindit ca poate am putea sa-l ajutam cumva pe Sali sa fie si mai folositor acestor oameni.
Intrebarea mea este...putem sa stam nepasatori? Daca nu...aveti vreo idee? Hai sa ne rugam la subiectul asta . Ceea ce la oameni este cu neputinta la Dumnezeu este cu putinta. Daca sinteti dispusi sa va rugati pentru problemele din Alibaba, va rog lasati un rind aici. Daca aveti ceva sugestii, sau daca credeti ca trebuie sa facem ceva ...si ce anume?!

1 comment:

viorica abbu said...

Urmaresc de ceva vreme cele scrise de catre domnul Sali di saracul cartier Ali Baba al saracului oras Megidia..
Daca la inceput l-am crezut tipul misionarului clasic cu costum, cravata si geanta plina de carticele colorate,procupat sa mai faca un V in caietul de activitati,apoi i-am cerut scuze,iar azi ma bucur ca doi tineri inteleg ca impreuna cu sotia sunt o adresa,o usa deschisa ,raza de speranta.
Il admir de asemeni ca nu crede ca doar rugaciunea va face toata treaba ci si putina moblilizare personala a celui in cauza.
Dar...
Unde sa te imparti mai intai,cu ce sa faci ce ai in gand si cum sa reusesti tu insuti sa supravietuiesti.
"" Intrebarea mea este...putem sa stam nepasatori? Daca nu...aveti vreo idee?""
Nu,nu putem fi nepasatori...
Ideile sunt insa personale,functie de fiecare si avem adresa unde sa luam legatura cu d=l Sabri.

eu ii urez inca odata putete,calm,incredere si multa fericire personala,caci afara de tinerii din Ali Baba si pastorul lor merita........