05 December 2010

IATA CISTIGATORII...

Concursul s-a incheiat si va prezint cei 8 cistigatori… Different este pe primul loc si va primi premiul cel mare… apoi vin si ceilalti ...cistigatori. M-am bucurat de fiecare lucrare in parte - si pentru ca sa va arat recunostinta mea, am nevoie de numele (asa cum este in buletinul dumneavoastra ) si de orasul in care locuiti. Aceste informatii le puteti trimite pe adresa e-mail…botanrodica@gmail.com. Faptul ca in urmatoarele zile voi fi in alt oras, in spital cu fetita mea, va intirzia putin procesul de trimitere a premiilor… insa va promit ca ele vor sosi inainte de Craciun (asa cum le-am si planuit). Inca o data… mii de multumiri!

DRAGII MEI...INCA NU AM PRIMIT INFORMATIILE CERUTE - ASTEPT NUMELE REAL AL TUTUROR PARTICIPANTILOR SI ORASUL DE RESEDINTA CA SA POT TRIMITE CEEA CE AM PREGATIT PENTRU VOI. VA ROG SA VA GRABITI...
MULTUMESC!!! 

Am deocamdata informatiile doar pentru patru dintre cei 8 participanti. Cunosc informatia pentru Lia, Alin, a.dama si Different. Astept inca pentru informatii pentru: Daniel, Gabriel, Enoh, si Ioana. Nu fiti timizi...va astept!!! 

6 comments:

Anonymous said...

Rodica, ti-am scris ceva pe e-mail. Si iti spun si aici.
Ma rog pentru tine si Debi sa treceti cu bine.
Liliana Corbu

different said...

draga Rodica, multumesc pentru ca mi-ai oferit ocazia de a participa! Dumnezeu sa-ti rasplateasca, e un cadou frumos de sarbatori pt mine. :-)

Anonymous said...

Multumesc! Dar nu vreau sa trec peste ceea ce este scris. Asa am invatat din Scriptura, asa scrie si asa caut sa o traiesc. Si iata ce scris: "...Fara plata ati primit, fara plata sa dati."
Daca apostolii Domnului n-au luat plata, cine sunt eu atunci sa indraznesc sa o iau? Si daca am primit, cum as putea spune ca este al meu? Si ceea ce ne face deosebiti este harul lui Dumnezeu, care ma invata sa cumpar adevarul, nu sa-l vand.
Nu doresc sa scot in evidenta o stare spirituala mai inalta decat mi se cuvine. Dar ma alatur cu gandul linga fratii mei, pe care ii arata cartea Evrei in cap.11. Ei n-au vrut sa primeasca ce li se dadea ci au astepat ceva mai bun...
Plata si rasplatirile draga Rodica sunt inaintea lui Dumnezeu. Te rog sa nu te superi daca le voi astepta pe cele de sus. Cred ca sunt mai bune ca cele de jos. Consider ca daca primesc aicea jos le pierd pe cele de sus.
Asa vad eu din scripturi si asa am invatat de la fratii nostri batrani. Ei ne-au adus credinta si o evanghelie curata pana la noi. Nu stiu daca noi putem sa o lasam tot asa generatiilor urmatoare.
Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti cei care au mai ramas treji si sanatosi in credinta.
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!
Si va rog nu insistati, sunt hotarat. Multumesc !
Daniel.

Gabriel said...

Sint in asentimentul lui Daniel . Domnul cu voi Gabriel

Anonymous said...

Draga sora Rodica,

Va multumesc,din toata inima, pentru bunavointa si generozitatea dumneavoastra.Pentru mine a fost o favoare sa pot scrie cateva randuri, asa cum am gandit eu. Daca au fost de folos cuiva, cu atat ma bucur mai mult!


Nu sunt acum... dar, am sa fiu odata...
Port, viu, in suflet, dorul catre cer...
Iubirea LUI e singura nadejde!
Cand se va arata Hristos, vom fi ca EL!
Inca o data, va multumesc!
e.m. ioana

Anonymous said...

In urma tuturora ma-ntorc si eu sa scriu..
Ca Daniel, Gabriel si ca Ioana vreau sa fiu.
Nici lauda, nici felicitari, noi nu primim!
Chiar numele nostru!, am vrut sa fie anonim.
Si tot ce ne dorim este: sa fim ai lui Isus, amin.
Enoh.