08 December 2010

DE LA DEZNADEJDE LA ...CULMEA FERICIRII...NU ESTE DECIT UN PAS DE ...CREDINTA!!!

http://rodicabotan.blogspot.com/2010/12/garage-sale.html
In articolul al carui link este mai sus v-am spus povestea cu satan care isi vinde sculele. Desnadejdea fiind o scula foarte mult intrebuintata de dumnealui.

Trist este ca astazi trebuie sa vin in fata voastra sa va marturisesc ca am trecut printr-o perioada in care dumnealui m-a lucrat pina la nebunie cu scula asta. N-am tinut secret ca fata mea cea mica a fost foarte bolnava. De fapt de 5 ani sanatatea ei a inceput sa se deterioreze. Nu cred ca au trecut doua, trei saptamini fara o vizita la doctor. Au indopat-o cu medicamente...ca uneori ziceam ca este ca o farmacie ambulanta. Noua operatii...si patru dintre ele in ultimele 6 luni...
Cu o saptamina in urma a avut ultima operatie. Astazi am fost la doctor pentru post-op examination. Ne-am bucurat imediat dupa operatie, dar undeva in adincul nostru...mai aveam nevoie sa auzim despre proba de laborator facuta materialului operat. Sa mai adaug ca se simte bine pentru prima data in luuuuung ...luuuung timp?

Vin astazi in fata Lui Dumnezeu...sa imi cer iertare pentru slaba mea credinta si in fata voastra sa va marturisesc ca in ciuda slabei mele credinte si comportamentului meu - Dumnezeu a ramas credincios...si bun...si indelung rabdator si minunat...si doctorul ne-a anuntat astazi dimineata ca Deb a trecut si proba de laborator cu bine. N-am cuvinte de multumire...Cind Dumnezeu da viata - El da viata din plin. Azi a fost o zi ploioasa...drumul ar fi trebuit sa fie mizerabil - dar intreaga lume a aratat altfel...pina si culoarea ploii a fost deosebita. Mi-ar fi rusine sa va spun cite ginduri negre mi-au trecut prin cap in ultima vreme. Avem un grup de rugaciune la biserica...si nu numai Deb a fost in atentia lor dar si eu - a fost destul de cunoscut faptul ca sint gata sa o iau pe ulei...

Asa ca...experienta mea poate sa slujeasca cuiva de invatatura. In primul rind rugaciunile aduc rezultate. Nu trebuie sa iti faci probleme cine esti ...Dumnezeu stie cine esti, unde esti...si cum esti. Rugaciunea nu costa bani. Daca costa bani - nu mai este rugaciune facuta Lui Dumnezeu - este un fel de...afacere.  Rugaciunea poti sa o spui si tu- chiar daca nu te-ai rugat niciodata. Nu conteaza unde esti...in ce pozitie. Daca esti bolnav si esti in pat- acolo sa te rogi. Daca esti la volan si calatoresti- e bine si acolo. Dumnezeu este omniprezent - adica poate sa fie peste tot. Nu te sfii- El iti cunoaste problemele- nu ii poti spune nimic nou. Cea mai mare chestie este ca ...te iubeste. Foarte mult. Am sa iti spun altadata cit de mult daca nu stii deja.
Inchide ochii si te roaga Lui...nu altor sfinti - ca iti pierzi vremea ; si ei trebuie sa duca cererea tot Lui Dumnezeu- asa ca ia-o pe scurtatura. Domnul Isus ne-a spus cum sa ne rugam si la cine. El a spus..."Tatal nostru care esti in ceruri". Iti amintesti? La ala trebuie sa ne rugam. Si...da-mi de stire daca experimentezi ceva similar cu experienta care am avut-o eu. M-as bucura sa stiu ca si altii au fost recipientii milei si indurarii Lui Dumnezeu.

Si mai jos ...ghiciti cine este foarte fericit?! Puiul meu mic. Doctorul s-a uitat la operatie si a zis ca ...poate sa conduca la intoarcere...asa ca ...
Va prezint...pe Deb in culmea culmilor...

9 comments:

cella said...

Sper ca acu sarbatoresti bucuria de te sti preaiubita Tatii.
Si nu a unui tata caruia nu ii pasa, e sus si departe ... ci asculta, intervine, face minuni;)
E cam dimineata la mine, ca as chiui un pic, insa ... cei din casa m-ar interna pe dealul Buciumului =))

Rodica Botan said...

Cella- pune miinile la urechi ca ma apuc de chiuit...Tu tot vrei minuni...iaca minunea...

cella said...

tu stii ca eu le astept si imi place sa le vad cand se intampla pentru ca ele schimba nu numai viata mea ci si a celor dragi mie.

Cristina said...

Ma bucur foarte mult sa o vad pe Deb surizind!!! Domnul sa va tina tari si sa treceti peste toate problemele!!

Love you both!

Debora said...

Ma bucur cu voi, pentru voi! E minunat sa stim ca daca ramanem in El, putem cere Tatalui nostru orice, in Numele Fiului, si vom primi! Iata ca si voi ati primit... suntem recunoscatori pentru asta!

viorica abbu said...

MA BUCUR SA AUD O VESTE ATAT DE BUNA.
desigur ca dragostea si caldura cu care a fost inconjurata,a sustinut-o moral,lucru la fel de important ca si medicamentele.
si mai adaug ca faptul in sine a fost facut de doctori, de surori, de infirmiere,de anestezist,o echipa intreaga la care scula diavolului nu a lucrat....
poate s-a tocit si de aia o si vinde....

Anonymous said...

GLORIE LUI.AMIN NINEL

cherie said...

Sincer sunt foarte bucuroasa. asteptam acest raspuns ! La inceput ma intrebam daca nu este prea grav bolnava Deby dar la un moment dat am capatat speranta ca se va termina cu bine si ma bucur ca asa a fost. Sfintele sarbatori le veti petrece asa cum trebuie.
Ma bucur pentru voi !
Acum, pana dupa sarbatori sa nu va ganditi decat la bucurie si pace. Apoi... mai vedeti voi !
Niciodata nu sfarsim cu rugamintile catre Dumnezeu !

mihaela said...

rodica, ce ma bucur...
blogul tau are o particularitate deosebita.... de cate ori trec pe aici, chiar daca am ochii in lacrimi, in suflet am doar o senzatie de pace si bucurie.