15 December 2010

CE SE SARBATORESTE DE PASTE SI CRACIUN...

Daca nu vedeam...nu credeam...dar asa ca am vazut...am ramas...tablou.! Uitati-va si voi...ca daca nu plingeti...o sa rideti cu siguranta. Eu inca nu m-am decis ce sa fac!!!??? click pe linkul de mai jos.
......................
Iar in poza alaturata un pom de iarna cu virfu-n jos. Am intrebat vinzatoarea ca sa ma dumiresc...si mi-a explicat ca asta este ultima "moda" la pomii de iarna...OARE ce-or mai inventa?
http://enjoyinghomeschooling.wordpress.com/2010/12/15/diferenta-dintre-pasti-si-craciun/

13 comments:

elena marin-alexe said...

Din pacate si ma doare cand afirm asta, foarte multi, sau din ce in ce mai multi oameni nu stiu ce sarbatoresc la Pasti si la Craciun.

viorica abbu said...

ma tem ca in curand Mos Craciun va veni (dez)bracat ca Chippendale si va imparti cadourile dupa ce face un mic show.....idei nu lipsesc...!!!nici nebuni sa le puna in practica sau sa le aprecieze..

Andrei Răduţu said...

Daca asa a ajuns lumea, e foarte trist...toate cele bune Rodica:)

corina said...

Mda....am ramas si eu perplexa:( Ce pacat ca omul nu cunoaste diferenta.Si nu e greu deloc....Stii ce ma mira faptul?Ca au ajuns la o varsta atat de inaintata si inca nu au aflat diferenta dintre Paste si Craciun.E dureros....foarte dureros....
Cred ca cu aceasta intrebare imi astept astazi familia la ora mesei. Sunt tare curioasa ce raspunsuri voi gasi de la cel mai mic pana la cel mai mare:) Sper sa nu ma dezamageasca nici unul.
Rodica iti doresc numai bine!

Anonymous said...

Hi, i just want to say hello to the community

viorica abbu said...

Sa revin la filmul care sa recunoastem,face parte din seria "glume pe seama ignorantei"

adica din aceea serie unde reporterii pleaca pe teren si pun intrebari "incuietoare" in special celor cu potential minim de a da un raspuns.....!!

dar nu asta e problema importanta -daca cativa tarani ignoranti incurca lucrurile,ci lupta care se da cu ei si cu altii de a le prezenta fel de fel de Paste si fel de fel de Craciunuri unele mai "adevarate" si mai "sfinte" ca altele..

Geocer said...

Parerea mea este ca reporterul a cam trisat.
Mama mea are 75 de ani, dar daca o intrebi ce sarbatorim de Craciun si ce sarbatorim de Paste, in mod sigur stie sa raspunda. Dar acolo intrebarile erau puse cumva tendentios.

cherie said...

Rodica, am vazut linkul de care spui dar ziaristul face "mishto" Zapaceste oamenii iar interlocutorii sunt alesi special ca sa rezulte ceea ce vrea el. E bataie de joc din partea ziaristului, eu asa vad lucrurile! (Iar adventista este dusa rau !!!)
Oamenii stiu ce eveniment reprezinta pastele si craciunul pentru biserica dar ai vazut cum decurg intrebarile.
In ce priveste bradul eu inca din tineretea mea care a fost acum jumatate de secol am vazut un brad atarnand cu fundul in sus (la un coleg) si asta era o forma de fronda a unei generatii noi fata de cea asa zisa conventionala. Si azi tot asta inseamna dar la scara mai mare. Generatia noua crede ca a descoperit piatra filozofala...
Abbu Viorica are dreptate....

Emana said...

Cum spuneam la mine pe blog:
Am dat un simplu Search pe Google la cuvantul “Jesus” care a generat 178 milioane rezultate. Apoi am dat Search pe Google la cuvantul “Christmas” care a generat 1 miliard si 450 milioane de rezultate, adica de 8 ori mai mult. Nu cumva ne preocupam de sarbatoare si il uitam pe Sarbatorit?

viorica abbu said...

cherie...desi spui ceva de o jumatate de secol sa stii ca nu te las cu una cu doua !!!
te rog intruna sa-mi spui care blog afara de cele cu povesti, povestiri scurte si poezii este blogul unde putem discuta discutii....

scuze Rodica,pentru off topic...!!

viorica abbu said...

cred ca Emana are dreptate....
dar
ochii care nu se vad se uita....!!!!

Rodica Botan said...

abbu...crede-ma...nu-i facem Lui Dumnezeu nici o favoae daca ne amintim de Fiul Sau. Favoarea este de partea noastra...El ne-o face...Si as vrea sa nu uit niciodata asta.

Anonymous said...

Nu cred ca in Romania nu stiu oamenii ce se sarbatoreste de craciun,repoterul a primit raspun la intrebarea ce-a puso.
sia