22 April 2010

UNA-I CIINELE CU COADA...

Alin Cristea has left a new comment on your post ""CU TOTII SINTETI CIINII MEI..." Presedintele Huse...":

Spuneți vorbe grele, în continuare, mahalagioaicelor...
Minciuni... Oriunde pe Internet scrie clar că Obama e creștin, nu musulman.
http://millercenter.org/academic/americanpresident/obama
Numai în mintea voastră îngustă îi spurcați pe oameni după cum vreți...
…………………..
Inainte de a pleca de acasa spre lucru, am gasit "ravasul" asta de la Alin. Am scris un comment sa-i raspund dar nu stiu exact ce am facut cu adresele la blog, ca m-am incurcat si acuma vad ca nu este postat. Si imi ia mai scurt sa ma explic si sa postez un articol nou decit sa descurc blogul acuma (la lucru)…asa ca iacata-ma ca scriu.

Este absurd si obraznic din partea cuiva care traieste intr-o alta tara sa insiste in felul cum o face acest om-AC - sa ne explice noua, celor care traim aici, cum stau lucrurile in tara noastra. O fi fiind Alin toba de gramatica, dar a scrie corect din punct de vedere gramatical si a exprima un adevar…sint doua lucruri total diferite. Minciuna poate sa apara fara nici o gresala gramaticala, iar adevarul poate sa fie uneori scris cu prea multi i sau sa fie nevoie sa fie corectat din felul cum este scris, dar sa reprezinte realitatea in modul cel mai clar .

Oricum, la adevarul absolut nu ajungem decit prin Christos, restul sint toate relative, si in functie de pozitia care o avem vizavi de o realitate (a noastra)…Consider ca traind in acest mediu, ma pot exprima un pic mai corect asupra realitatii pe care o traiesc eu - aici, decit cineva care este la departare de peste 2 oceane si care se informeaza de pe internet.

Atunci ma intreb…de unde atita tupeu? Cine te-a declarat pe tine Alin Cristea constiinta noastra comuna, a romanilor de pretutindeni? A citi si a scrie este un lucru…a reusi sa intelegi ce citesti…este cu totul altceva. Ai fi fost bun de scrib in vremile antice si probabil ca ai fi facut foarte putine greseli copiind ce au gindit si scris altii…asadar…stai linga ce stii- gramatica - si nu te intinde unde n-ai habar - realitatea altora.

Cunoasterea unei limbi nu-ti asigura neaparat succesul in folosirea ei…In timpurile comuniste se scria foarte frumos si corect despre niste lucruri foarte urite si incorecte…De fapt asta este o arta, sa ascunzi minciuna intr-un pachet foarte "corect" asamblat - ca s-o poti vinde usor. Dat fiind ca aceste practici vechi nu iti sint straine, cum nu-ti trece prin capul ala al tau mare si ROTUND, ca este posibil ca si alti faliti sa se foloseasca de metodele comuniste, mai ales ca fara jena au imprumutat aproape tot vocabularul comunist, socialist…si chiar si metodele lor si se si lauda cu ele?

Cind Biblia iti spune ca pomul se cunoaste dupa fructe si omul dupa fapte, nu-ti trece prin cap (acelasi rotund) sa faci o lista cu implinirile care le-a adus Mr Husein de cind este presedinte? Husein iti spune el singur cine este, ce religie are si ce urmareste… Bineinteles ca gramatica n-o sa-ti foloseasca mare lucru aici, ca din punctul ala de vedere, frazele vor fi corecte. Omul este chiar carismatic…costumul sta bine pe el si retorica este impecabila. Se indoaie el ca o sluga buna sa linga bombeurile la arabi si alte natii- dar in general…este corect din punct de vedere politic…sau poate tocmai asta este problema? Uita-te insa dincolo de retorica, uita-te …la realizari…la fapte, la fructe…la relatia cu Israel, la toleranta fata de Iran, la agenta lui liberala…socialista, la lipsa de respect fata de Constitutia acestei tari...

Numai ce a fost desfiintata luna asta "Ziua rugaciunii" in America, de unde ea era proclamata de cei din Casa Alba in anii trecuti…Si n-are rost sa insir tot ce face sau ce nu face. Primul lucru care l-a facut cind a ajuns in Casa Aba (chiar a doua zi) a fost sa alocheze citeva milioane pentru "Planning Parenthood" in Africa…Organizatie care se poate numi "Fabrica moderna a mortii"…si care se ocupa cu avortururile.
…………
Acum sa ma refer un pic la felul cum te adresezi oamenilor…in general si femeilor …in special. Sa adaug ca mai este vorba si de ceva ani intre noi doi? Ce fel de om…nu gentleman, ca as astepta de la tine mult prea mult…nu crestin, ca as astepta chiar si mai mult decit atit, deci - ce fel de om merge pe un alt blog si isi da drumul la torent, si face pe o femeie cu 15 ani mai in virsta ca el..."mahalagioaica". Nu te-am atacat direct niciodata, chiar daca nu sint de acord cu ideile tale. De cite ori am spus ceva de tine am spus sub provocare ( si trebuie sa recunosti ca ai talent la asta…) Ti-am raspuns doar obrazniciilor ( esti foarte, foarte inspirat si la obraznicii).

Te-am rugat sa iti vezi de multimea ta de bloguri, te-am rugat sa-mi scoti blogul din listele tale…te-am rugat sa ocolesti blogul meu… Orice om cumsecade ar fi inteles. Ar fi mai usor sa-ti spun …cine nu esti decit cine esti. Si... nu cred ca esti un om al pacii, nu te-ai purtat cu mine ca un gentleman, nu te-ai prezentat ca un frate, nu ai vorbit cu duhul blindetii, nu te intereseaza daca jignesti…Tu ai agenda ta si mergi inainte chiar daca calci pe altii in picioare… Spune unde vrei sa ajungi ca sint multi care s-ar da la o parte urgent sa-ti faca loc sa treci. Doar anunta unde mergi si stam toti pe margine si te lasam sa ajungi acolo cit mai repede. Te mai si aplaudam la sosire ca sa-ti pice bine ca ai ajuns!!! Ai cel putin idee unde ai vrea sa te cocotezi? Ca nu sint multi care se zbat pentru pozitia aia, te asigur!!!

Si daca tot vrei sa te tragi de sireturi cu cineva, ti-am mai sugerat odata...gaseste cineva pe masura ta… Eu m-am prezentat ca un emigrant pe blogul asta - nimic mai mult - ceea ce si sint. Fara studii superioare, fara pretentii ca stiu mai mult decit stiu…ca pot mai mult decit pot…fara intentii sa iti umbresc succesele. Bata-te si tu cu cineva de leatul tau…barbateste. Gaseste un intelectual pe care sa-l speculezi si sa-l sicanezi…ca intre ...intelectuali. Scopurile cu care scriu eu aici nu sint scopurile tale te asigur. O fac atit pentru nevoile mele cit si cu scopuri pe care tu nu le poti pricepe. De ce ma sabotezi? De ce ma agravezi? Ce vrei de la mine? Poate ca iti pot oferii acel ceva si apoi sa ne putem vedea de drum fiecare in pace…

Si ca o nota de incheiere ...un fel de ris cu plins...am scris odata o poezie care ar explica motivul pentru care cred ca Obama este musulman…Uite o pun mai jos…poate in sfirsit ai sa pricepi!!!
........................................

UNA-I CIINELE CU COADA

De Rodica Botan


De la cap, si de-nceput…
Titlul asta mi-a placut!
Ca explic-asa de bine,
Orice situatie,
Fara complicatie…
O... de cite ori naiv,
Si-mbracat in tol festiv,
Mi-am expus parerile,
Si filosofiile,
Numa sa sfirsesc subit,
Tembelit de-atit gindit,
Cu fantastica formula,
Scrisa parca chiar de Bula,
Ca sa-ncheie iute sfada...
"Una-i cinele cu coada!!!"

Teoria se confirma:
Nu respira, nu inspira,
Nu se misca, numa pute?
Ala-i !!! Trage apa iute!

Nu e drept si nu-i a buna,
Una-ntruna da din gura,
Vorbarie pin la spuma?
Aia e ! E o minciuna!

Zice ca-i din alta zare,
Dar la blana si la ghiare
Are multa-asemanare?
Asta nu e ghicitoare!

Nu-ti fa griji si nici iluzii,
Nu sarii nici la concluzii!
Timpu-i scump…incheie sfada!
"Una-i ciinele cu coada!"

9 comments:

Cristina said...

Rodica, trebuie sa intelegi ca "cui pe cui se scoate".

Alinsky, mentorul marxist al lui Obama, a scris o carte foarte interesanta, "Rules for Radicals". Acolo sint descrise tacticile care trebuie aplicate pentru a anihila dusmanul. Una din ele este:

"Pick the target, freeze it, personalize it and polarize it."

Dupa ce te-a ales pe tine, si pe ceilalti, ca "taget", vrea sa te "inghete" si sa te polarizeze prin atacurile duse.

Oameni radicali ca Alinsky, Obama si Cristea sint indoctrinati cu o anumita ideologie si cu care nu poti vorbi logic. Ei vor sa anihileze pe toti cei care nu li se inchina ideologiei pe care o imbratiseaza ca pe o amanta.

Tine-te tare si nu te lasa intristata de astfel de oameni.

xoxo

Rodica Botan said...

Cristina...am scris in articolul de care este vorba ceva ce am vazut cu ochii mei. Obama crestin? Arata-mi faptele lui. Tot ce face el striga ...vorbeste despre cine este el.

Si nu-l inteleg pe Alin de fel...a devenit el singur un fel de Goliat - self proclaimed si acuma batjocoreste pe toata lumea...cum ii vine lui la gura...sau la testatura...

Multi mi-au spus sa-l las in pace...si nu i-as avea treaba daca nu ar veni aici sa-si verse intelepciunea...

Dancos said...

Pe langa inghetul pe care pofteste micul eliade sa-l provoace mai apare si un efect colateral: publicitatea masiva fie ea si negativa tot publicitate se cheama, si la o adica ii poate folosi ca rampa de lansare - in fond eu cred ca asta doreste micul eliade, sa pape o paine nemuncita formand societatea dupa o viziune contranaturala. Maine poimanine o sa-l vedem moderator la vreo emisiune de genul unora, "la naiba", de la Acasa TV.
Dorinta sa de a anihila, neostoita pana acum, pare sa creasca in progresie exponentiala: pana la o eruptie cutanata sau subcutanata. Ceea ce este insa foarte trist este faptul ca, aceasta miscare reala, de "adaptare a crestinismului la cerintele sec 21" si promovata de minti "largi" - mai largi decat fustele tigancilor -, aceasta miscare are fundament in ingaduinta unor crestini autentici... dar care devin, atentie, tot mai putin autentici pe masura ce risipindu-si margaritarele inaintea unor porci si a unor caini, devin ca acestia din urma. Apoi, mai este o problema reala, AC are si falsi adversari in lumea blogului, unii(unele) dintre acestia parand a fi cei mai autentici si in realitate doar culegatori de date si informatii pentru micul belzebut, un diversionist ordinar. Feriti-va de acestia si dati binete doar cui merita.

Rodica Botan said...

Dancos...si eu cred ca este asa cum spui...ca si vedetele astea de Hollywood care daca n-au altceva bun de facut, mai arunca un zvon sau mai fac o prostie ca sa nu-i uite publicul. Numai ca nu-i blogul meu atit de vizibil sa merite efortul.

Un alt fenomen mi se pare ciudat...prea putini indraznesc sa-si spuna parerea impotriva lui. O fi teama? Teama de ce? Or fi avind simpatie pentru el?

Daca scriu, nu scriu ca-l urasc...si daca vine aici nici nu vreau sa i se para ca mi-e frica sa-i raspund la obraznicii. E drept ca nu prea am rezultate altele decit parca alienez oamenii cumsecade care imi citesc blogul...atit.

Dancos said...

Nu-l urasc pe alin cristea, desi asa poate sa para, in realitate l-am aparat de cateva ori... si l-as mai apara dar nu asa, adica nu atunci cand el este constient ca savarseste lucrarea minciunii si a prefacatoriei: el stie foarte bine asta. Nimeni nu ia atitudine impotriva lui... probabil din cauza ca, consecventa lui incumba la un oarece respect... dar vai de consecventa lui si vai de cei care il incurajeaza in nebunia sa. pacat de el, dar si mai pacat de cei care se lasa tarati constient in panzele de paianjen tesute de dansul. Uite, asta este motivul, fatarnicia "fratilor", pentru care eu am ales singuratatea, fiindca pace nu am sa fac niciodata cu cei care tagaduiesc puterea Evangheliei. Si cand te gandesti ca unii ca el s-au "imprietenit" cu Ionatan Pirosca, dar in realitate l-au tradat precum odinioara Iuda pe Isus. Lupii in blanuri de oi au nevoie mereu de copii ai credintei pentru a se putea strecura inlauntrul bisericilor si a le rapune. Iata care va fi vina mare a acelor "frati", ca in spatele lor i-au carat pe acesti mercenari ai minciunii, constienti de aceasta...

Rodica Botan said...

Sint multe lucruri interne, acolo la voi, pe care nu le cunosc. De fapt desi mi-ar place partasia cu fratii romani, gasesc ca sint mai linistita in biserica unde sint si unde media de virsta cred ca este 70 de ani - cu exceptia copiilor mei care sint cea mai tinara familie din biserica; in biserica sint negrii, indieni, albi, galbeni...de origine cam de pe toate meridianele globului.
Predicile sint lectii din Cuvint, cu aplicatii ptractice si toata lumea ia notite, iar predica este asa de bine conceputa ca ai putea sa o redai in ordine expunerii la sfirsit...

Nu port grija...ce-o sa spuna cutare...ce-o sa creada cutarica...daca mi-s asortati pantofii cu poseta. Acuma poate ca e si faptul ca nu-mi mai pasa ce zic oamenii ori ca au am facut deacursul anilor bataturi.

Poate asta nu este solutia pentru toata lumea...dar pentru mine este...Exista posibilitati si exista solutii pentru toata lumea. Cind doi dintre ucenici nu s-au mai inteles...au luat-o unul intr-o parte si celalalt in cealalta parte. Este o lectie acolo.

Ai dreptate cu fatarnicia si celelalte...Adevarul este ca toti asteptam sa se schimbe "ceilalti". De aia ma scoate Alin din sarite. Mereu este cu gura pe "ceilalti".
Important nu este sa gasim vinovati cit mai multi...important ar fi sa gasim solutii pentru toata lumea.Important este sa-L lasam pe Dumnezeu - Cuvintul Lui sa ii convinga pe oameni. Iti spun sincer...ma pocaiesc de cite ceva in fiecare duminica...din predica...din cuvint. Dar cind Alin ma critica, imi vine numai sa arunc cu papucii dupa el...si numai musulmanii au aruncat la Bush cu papucii...
Ok...am zis destul...am vazut clipul...as mai putea adauga ceva la el? I dont think so...

Anonymous said...

Comentariul e pentru blogul lui Rodica, la “Catelul cu coada”, despre criticile lui Alin. M-a pus “pe ganduri”, caci de vreo doua saptamani nu pot sa pun comentarii pe blogul ei.
Toate lucrurile lucreaza spre binele tau, sora Rodica, atita vreme cat iubesti pe D-zeu. (chiar daca avem aceeasi virsta, scuze pt. “tutuiala).
AC-ul e in realitate o dalta (cam tesita si rotunda, ce-i drept) cu care Dumnezeu te desavarseste si te ciopleste, facand sa iasa la iveala Rabdarea si Indelunga Rabdare. Asa ca el este de fapt o scula dumnezeiasca!!… (dar nu-i spune asta, Doamne fereste, ca se-ngamfa si mai tare).
Poate c-ar fi vremea sa incercati metoda cu carbunii aprinsi. Adica la prima critica ce v-o face, la primul ‘’i” in plus sau in minus ce vi-l descopera, sa-l laudati cata desteptaciune i-a dat Dumnezeu, si ca fara el, blogosfera crestina romaneasca o se se duca de rapa. Spuneti-i ca in fiecare zi o sa-l purtati in rugaciune, deoarece el, Marele Mogul, piatra unghiulara a “blogoslovelii” evanghelice e de neinlocuit, si avem mare trebuinta in fiecare zi de el ca sa ne invete, sa ne mustre, si sa ne calauzeasca intr-ale blogaritului corect si gramatical dar mai ales politic.
Dar oare cum s-ar putea face asta fara sa para linguseala si minciuna?!? (ceea ce de fapt, ar fi!)
Hmm… Incurcata chestie! Mai bine tac.
Still better to call a spade – a spade, I think; Adica badaranul tot badaran ramane, nu conteaza diplomele si lungimea CV-ului.
Alex Pop

Rodica Botan said...

Alex...am pus aici e-mailul...daca vrea sa priceapa pricepe si din sfatul ce mi l-ai dat mie, fara sa mai trebuiasca sa trec si eu prin actul sublim al linguselii...Yack...Ai facut-o tu pentru mine prietene...si-ti multumesc. Dar cum ai tras si tu linia si ai facut socoteala la sfirsit...nu cred ca se aduna un total folositor...cam tot pe acolo sintem.

Vad o singura parte pozitiva la toata harmalaia asta. Este o lectie "pe viu" ca sa vada toti amatorii...ce bine arata mindria...mai ales de aproape. Or fii unii care sa inteleaga si sa invete cum sa se fereasca de ea.

Alin Cristea said...

Or fii - se scrie: Or fi