21 April 2010

DIN CORESPONDENTA LUI CARMEN...

21.04.2010

Draga Rodica,

Trebuie sa-ti marturisesc gandurile ce mi-au trecut prin minte cand am citit cele patru articole postate de tine: “Predica de Dumninica” ”, “Nu te teme, caci Eu sunt cu tine”, “Broasca surda”si “Nu toti oamenii au nevoie de ajutor?”

M-am simti ca si invitata la “o cina” cu multe “bucate” gustoase si hranitoare. S-a servit primul fel, si l-am mancat pe nerasuflate, la al doilea am simtit cum prind putere, la al treilea fel mi-am ridicat ochii in jurul meu la comesenii mei, si apoi la desert am savurat cu placere si am oferit din el si celor din jur. De fapt cred ca esti o “gazda” si o“bucatareasa” foarte buna. Inainte sa-ti primesti “musafirii” la masa cred ca gospodina din tine lucreaza mult. Te duci la “cumparaturi” in locurile cele mai bune, si esti meticuloasa in alegerea ingredientelor din care gatesti. Apoi vi acasa sit e asezi in “laborator” si prepari “bucatele”. Ai grija sa nu fie prea picante dar nici lipsite de sare, iar mireasma trebuie sa imbie ‘musafirul de cum intra pe usa. Imi place sa vin la tine “la cina” stiu sigur ca preparatele sunt din cele mai “alese” si le oferi cu mare dragoste si prietenie. Si prin “alese” inteleg nu numai “fripturi” si “prajituri “ ci si “bucatele mici de carne si apa din parau”. A fost o vreme inviata mea cand am experimentat la propriu ca vaduva din Sarepta, grija si bunatatea Domnului, si si acuma sunt constienta de toate bunatatile si indurarile Domnului ce se inoiesc in fiecare dimineata, dar e tare placut cand prietenii “te invita la masa” cu “bucate pentru suflet” care mentin vie cunostinta ca Dumnezeu isi tine promisiunea si ne hraneste si ne vine in ajutor.

Domnul sa te rasplateasca pentru masa ta bogata. Si daca sunt oameni ce-ti calca pragul si-ti critica “bucatele” nu merita sa-l mai chemi la masa. Sa irosesti “orzul pe gaste”.

Cu prietenie Carmen

( Multumesc Carmen...dintr-o inima ca a ta, ies numai lucruri bune. Am sa ma straduiesc sa merit aceste cuvinte frumoase). Iar poza de mai sus...cit o mie de cuvinte...e nemaipomenita. Domnul sa faca din toti crestinii corbi din astia care aduc hrana sau ce au, celor in nevoi...

No comments: