24 April 2010

EDITIE SPECIALA PENTRU ALIN CRISTEA....

Satisfacut? Nimic altceva nu-ti atrage atentia, decit "cum" se scrie...nimic din "ce" se scrie?

Nu vezi ca traim zilele din urma si ne pierdem vremea cu nimicuri? Nu-ti pare rau de timpul si oboseala depusa sa ne masuram birnele din ochi?

Existam in zilele astea cu un scop...sa mai aratam directia oamenilor catre Christos. Acuma daca directia e buna...lasa sa fie scrisa cu mai multi sau mai putin de i. Important este ca sa arat cu degetul in directia care trebuie.

Asculta Aline...ti-am inteles ironiile si stiu exact unde vor sa bata. Dar tine minte versetul asta..."cui i s-a iertat mult, iubeste mult"...si mie mi s-a iertat mult. Stiu cine sint si de unde vin...si nu tin un secret ( nici n-as putea). Mi-am cautat fericirea de mai multe ori si n-am gasit-o ...am renuntat la cautari si m-a gasit Christos pe marginea unui sant , zdrentuita, flaminda, obosita, ranita, deceptionata...si m-a iubit exact asa cum eram.

Sint pe blogul asta cu un scop. Exista oameni pe care-i inteleg si carora le pot spune...mai este speranta, Christos iarta, a murit si pentru voi...uite...directia. Cauta-L acolo si o sa iti spuna tot ce ai nevoie sa auzi.

Tu ma obosesti si ma opresti din drum cu lectiile tale de gramatica, pe care n-am de gind sa le invat. Lucrez 10 ore pe zi cu cifre si lucruri importante si o gresala de-a mea ar putea curenta pe cineva. Eu am fost arsa la 12.000 de Volti si stiu ce inseamna. Imi dau toata silinta sa nu fac greseli acolo. Gramatica ...nu va ucide pe nimeni...ii va face sa rida, sau sa ...batjocoreasca ( cei ca tine). Scriu pe blog sa-mi stimpar singuratatea. Scriu pentruca am ceva de spus si n-am cui. Scriu pentruca stiu si am motive sa cred ca fac diferenta in viata citorva oameni.

Daca ai avea doar un pic de simt te-ai mai gindii si la altii nu numai la tine. Nu imi trece prin cap sa-ti iau frisca de pe tortul tau. Nu ma pot compara cu teologi, intelectuali, oameni de mare tinuta in lumea literelor...dar mi s-a dat acest dar al vorbirii pe care vreau sa mi-l exersez...GET OFF MY BACK!!! Fie-ti destul!

No comments: