23 April 2010

DEZINVITAT...

EVANGHELISTUL Franklin Graham a fost dezinvitat sa vorbeasca la serviciul de rugaciune al Pentagonului, din cauza comentariilor nepotrivite la adresa Islamului pe care le-a facut in 2001, cind a numit Islamul ca fiind dracesc (evil). Intr-o ocazie mai recenta, a marturisit ca el gaseste religia Islamica ofensiva si vrea ca musulmanii sa stie ca Domnul Isus a murit si pentru pacatele lor. Vezi mai jos articolul...


http://newsmax.com/InsideCover/US-Day-of-Prayer/2010/04/22/id/356609?s=al&promo_code=9CC6-1Evangelist

12 comments:

Alin Cristea said...

Pe budiști cînd îi ștampilează?

Că așa umbla vorba zilele astea, aceeași vorbă de altădată, că budiștii extremiști vor să omoare, în 24 de ore, 200 de misionari creștini și să dea foc la 200 de biserici.

Creștinii, desigur, sînt... îngerași.

Cînd dorm...

Dancos said...

Uite aici ce inseamna interpretarea stricta a legii islamice, o lapidare. religia aceasta se vrea nu o alternativa la mozaism ci o religie a pacii, superioara crestinismului.
http://www.youtube.com/watch?v=ftT_e5QUjtQ

Alin Cristea said...

Dezinvitat?

Altă calamitate lingvistică...

Dancos said...

Şi apropos, papii au alte păreri despre Coran:
http://www.masters-table.org/warning/Pope%20kiss-koran.jpg

http://sheikyermami.com/wp-content/uploads/pope2-258x300.gif

Rodica Botan said...

Alin...dupa cum vorbesti despre crestini...ma intreb, exista un plan de viitor cind sa zicem ca tu...contemplezi sa treci la alta religie?

Din cite stiu din Biblie, inima omului este nespus de rea; iar singura religie recomandata de Domnul Isus avea de a face cu atitudine fata de orfan si vaduva. Dat fiind ca istoria nu o putem schimba...prezentul nu-l putem controla...si viitorul nu ne apartine...ce sugestii ai?

Si eu cred ca multe trebuie schimbate ...dar cred ca fiecare trebuie sa incepem...cu noi insine. Nu-i asa...ingerasule?

Botan Rodica said...

Dancos...am citit oleaca din Coran...suficient sa mi se ridice tensiunea...

Cui ii place islamul ar trebui sa se mute in una din tarile islamice si cui ii place socialismul si comunismul...poate gasi inca citeva tari care i-ar putea acomoda: Cuba, China...etc

Dancos said...

Uite unde era profesorul de limba română; probabil că dacă l-ar lua la bani mărunţi un profesor de limba romnână, ar ajunge să se exprime doar prin interjecţii sau onomatopee! Semidoctismul lui este atât de zornăitor şi sforăitor încât nu mai necesită altă probă de "bărbăţie".
Dragă Rodica dez sau des este un element privativ, zice DEX-ul de sub patul lui Alin, şi care se aşează înaintea unor consoane sonore sau vocale.
Un element privativ aşadar.
În ceea ce priveşte calamitatea, ea nu este nici pe departe în drepturile ei nici măcar ca flagel, prin folosinţa cu care o siluieşte ilustrul erudit de carton. Când mă gândesc că oamenii deştepţi sunt izgoniţi din România ca să rămână aici doar ăia care nu-s destul de calamitaţi până nu sunt şi fuduli.

Alin Cristea said...

Lui Marius Cruceru i-am scris că e MĂGAR!

Dvs. cum să vă scriu altfel decît că sînteți MĂGĂRIȚĂ?

Sau: ASINĂ?

Anonymous said...

Acest domn nu are limite sau este limitat?
Te admiram draga Rodica!
Elena Tg Jiu

Rodica Botan said...

Elena...si una si alta...

Deocamdata inca ma amuza...E ca si cum am asista la umflarea unui balon mare...si stam cu ochii pe el sa vedem cit mai rezista...pina cind o sa plesneasca de atita aer (fudulie)...numai sa nu fim prea aproape sa ne sparga timpanele cind o sa pocneasca!!!

Alin Cristea said...

Vă amuz? Serioooos?

Păi tocmai ați scris un articol în care spuneți că vă obosesc...

Păi atunci nu vă mai amuzați...

Să fiți dihnită pentru mîine, Ziua Domnului...

Rodica Botan said...

Inapoia mea...mogule!!!