16 April 2010

DIN PERSPECTIVA LUI...PENTRU TINE!

Din lectrura lui Deb de azi dimineata, pe care mi-a trimis-o si mie…Scrise din perspectiva Lui Dumnezeu - Un mesaj binevenit pentru mine - sper si pentru voi...


"Te chem la o viata de multumire. Vreau ca toate momentele vietii tale sa fie presarate cu multumiri. La baza gratitudinii tale sa fie faptul ca Eu sint Creatorul si Controlorul acestui Univers, si Cerul si Pamintul sint pline de prezenta Mea glorioasa.

Cind critici tot timpul si te jeluiesti, ba de una, ba de alta, te porti ca si cum tu crezi ca ai putea sa conduci lumea asta mai bine decit Mine. Din perspectiva ta umana, limitata, s-ar parea ca Eu nu stiu sa organizez lucrurile pe Planeta cum s-ar cuveni.

Numai ca tu nu stii ce stiu Eu, si tu nu vezi ce vad Eu. Daca as trage perdeauna la o parte si te-as lasa sa vezi toate lucrurile din perspectiva Cerului, ai intelege mult mai mult.

Dar Eu te-am conceput ca sa traiesti prin credinta si nu prin vedere. Te ocrotesc cu dragoste ca sa nu vezi viitorul sau sa vezi adinc in lumea spiritelor. Recunoaste suveranitatea Mea, dindu-Mi multumiri in toate lucrurile."

Isaia 6:3
2 Corinteni 5:7
1 Tesaloniceni 5:18

No comments: