21 April 2010

"CU TOTII SINTETI CIINII MEI..." Presedintele Husein Obama...astazi...

Adineauri la televizor a inceput spectacolul "Idol gives back"...in care se aduna bani pentru diferite organizatii de caritate. De citiva ani, a devenit o traditie ca in mijlocul concursului sa se faca acest spectacol special. Presedintele Obama si sotia lui au fost invitati sa transmita un mesaj Americii.

Si dupa ce au spus ce aveau de spus, felicitind pe organizatori si rugind pe americani sa isi deschida inima si buzunarele, Presedintele nostru a incheiat mica lui cuvintare cu cuvintele..."Si acum, citindul pe Randy Johnson (unul dintre judges)...va spun..."you are all my dogs" (cu totii sinteti ciinii mei).

Acuma lui Randy ii sta sau nu sa spuna frazele astea...si pentru el in lumea lui are o anume insemnatate...dar din gura presedintelui...ce sa va spun...cuvintele astea adresate Americii...au fost ca niste...perle...mai ales ca este musulman - vrea sau nu sa admita...si stiind ca nu exista ceva mai spurcat pentru musulmani decit ciinii...

America a crezut ca-si alege presedinte, acum un an...Posibil sa fii votat insa un...hingher?!

-Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

9 comments:

Cristins said...

Mai trebuie sa ne miram? Cu presedintele asta totul este posibil....Idiotul asta isi bate joc de noi cum vrea el...

Rodica Botan said...

Cel putin tu nu l-ai facut ciine cum ne-a facut el pe noi...

Cristina said...

Oh, Rodica, asta nu conteaza. Totdeauna este standard dublu. Daca conservatorii ii fac idioti pe comunisti e de rau. Ma intreb daca atunci cind comunistii au spus vorbe urite de conservatori tot asa s-a sarit in sus?

Nu cred!

Rodica Botan said...

Bineinteles ca nu...stii cum e cu egalitatea...ea nu este pentru "catei"...

Alin Cristea said...

Spuneți vorbe grele, în continuare, mahalagioaicelor...

Minciuni... Oriunde pe Internet scrie clar că Obama e creștin, nu musulman.

http://millercenter.org/academic/americanpresident/obama

Numai în mintea voastră îngustă îi spurcați pe oameni după cum vreți...

Costache Daniel said...

Ştii cum se cheamă asta Rodica, atunci când în glumă spui un lucru despre cineva pe care îl dispreţuieşti? Felul glumeţ de a o face este un scut de protecţie împotriva nemulţumirii fireşti care ar fi urmat! "Ce domle, am glumit!". Ia uite unde era "glumeţul"! Obama este drăgăleşenia sinistrului!

Rodica Botan said...

Aline...singurul motiv pentru care am lasat commentul tau aici este ca sa-ti arati impertinenta din nou...

Eu cred ca e pacat ca tu stii sa citesti si sa scrii...mai ales corect din punct de vedere gramatical.

No, gramaticule...nu este totul sa scrii corect gramatical. Este important si sa gindesti corect. Si la tine citeva surubele n-au fost strinse cum trebuie, ca altfel puneai pina acuma doi cu doi si aflai mai multe despre Obama din propriile lui activitati si comportament.

Biblia, mai-gramaticule, spune ca pe oameni ii cunosti dupa fructe...Pai esti inconstient sau ai orbul gainii, ca ma faci sa vorbesc ca si tine si sa scuip in toate partile?!

Si cit oare va dura nerusinarea ta ? Sint cu ceva ani mai mare ca tine si nu m-am comportat niciodata fata de tine urit, decit atunci cind m-ai scos de pe sine cu nerusinarea expresiilor tale.

Internetul nu l-ai mostenit tu de la nimeni si nici nu s-a tras la loz in plic si tu l-ai cistigat. Mahala este vecinatatea ta...Oricine nu gindeste ca tine este prost? Si mincinos? Unde te trezesti? Maninci mestecat de altii de pe internet...Ai uitat cum erau de frumoase ziarele in comunism? Spuneau ele adevarul?
EU TRAIESC IN AMERICA NU TU...

M-am saturat sa-ti fac caricaturi, mai vino-ti in fire si stai pe-acasa; ca e rusine sa vorbesti cum vorbesti tu in public!!!

Rodica Botan said...

Exact Dancos...dar uite ca nu toata lumea foloseste capul ca sa gindeasca...chiar asa...Obama cel glumetz...ha-ha...

Daca ai sa vezi clipul ai sa vezi ca a si tresarit un pic el insusi cind s-a auzit vorbind. Cred ca a avut second thoughts...si i-o fi trecut prin minte ca nu toata lumea e chiar idioata si unii or pricepe mai mult...

Cristina said...

Minte ingusta are cel care citeste ce vrea. Cum poti sa fi crestin cind esti pentru avorturi, pentru homosexualitate, cind sarbatoresti zeii hindusi, etc???

Obama nu are nici un Dumnezeu. Insa ma intreb de cite ori Alin l-a aparat pe Bush? Sau comunistii se apara unul pe altul?