27 April 2010

MULTUMIRI...si SCUZE...

In ultima vreme, luata de virtejul de a raspunde unor provocari, m-am cam ambalat mai mult decit era necesar. Citiva blogari insa au avut un ochi bun si o inima larga si m-au avertizat. Desi nu am ascultat in totalitate de sfaturile lor (si pentru asta imi cer scuze - pentruca rezultatele finale arata ca ei au avut dreptate) , am ajuns in final sa cred ce zicea Dancos din Biblie...ca margaritarele nu trebuie imprastiate aiurea.

Vin aici sa multumesc tuturor celor care m-au sfatuit, avertizat, si pina la urma...ingaduit...Va stiti fiecare care sinteti si inca odata...regret daca v-am dezamagit.
Rodica Botan

6 comments:

cella said...

D`apoi o sa te iertam ca apune soarele si vrem sa dormim bine =)).
Capul sus ;) ... nu te lasa acu ingenunchiata, te rog.

Anonymous said...

Mi-a placut tot-deauna sa citesc .Nu am analizat nici cind si nici unde greselile gramaticale. Am citit si citesc pentru subiect.Si subiectele tale sint minunate si de folos .Timpul ma opreste sa scriu multe ,dar gindesc la ce citesc. I-ti mai spun odata ,apa trece pietrile ramin. Esti o piatra din marea stinca .: Nu te da invins crestine , (Rodica )
Lupta o cistigi ,fi tare.
(adevarata lupta ) te sarut ,continua Marta

Dancos said...

2 Timotei 2:16 "Fereşte-te de vorbăriile goale şi lumeşti; căci cei ce le ţin, vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu."

PS
eu am exprimat pe propria piele, daruirea excesiva de margaritare porcilor - aproape ca ma facusem una cu ei.

Rodica Botan said...

Cella - thank you ca pot conta totdeauna pe loialitatea ta!
:)

Rodica Botan said...

Dancos, ieri mi-a fost rusine cind ai lasat mesajul acela si am scos si articolul afara...am realizat ca nu era timpul de asa ceva; e greu sa-mi stapinesc citeodata frustrarea...si pretuiesc o voce critica dar prietenoasa. A ta a fost de felul asta si iti multumesc!

Rodica Botan said...

Tusa Marta...multumiri. Ma bucur sa-ti citesc mesajele de fiecare data...Ele imi amintesc totdeauna de ce este esential! Te imbratisez - si pe ceilalti la fel...