06 April 2010

UN ARTICOL...RUSINAT!!!

Mai jos „NU” este raspunsul lui Alin la articolul de ieri (conform celor scrise de el), asta ca sa nu trebuiasca sa mai dezminteasca „dezmintirea”...Va dati seama ce se pot complica lucrurile pe la noi? Hmmm...


Majoritatea care cititi pe aici stiti ca periodic vine si imi incearca rabdarea. Nu de mult mi-a luat un intreg articol pe care l-a dus la el pe blog si l-a publicat ( un articol la care renuntasem peste noapte sa-l afisez – tot ca raspuns la desele lui vizite politicoase). Il gasiti la capitolul „bodoganeala” daca va uitati la dreapta pe blog. Acuma chiar si acest articol cu manusile, isi are inceputurile in faptul ca iara m-a pus pe panoul lui de onoare. Numai uitati-va la articolul dinaintea ultimei dezmintiri...Nu ca mi-ar displace „partasia” din articol; ca de obicei ma pune linga oameni cu care ma simt destul de bine...dar nu-mi place sa-i dau omului atita de lucru, doar stiti cit este de ocupat; sau vreti sa va repet si eu cu cite se mai ocupa? Nu...nu cred...

Dar...am scris articolul despre el cu gind sa-i dau sansa sa guste „bucuria” ce o creaza el insusi prin vizitele lui. Well...ca rezultat a scris iara o „dzmintire”. Ia cititi mai jos sa vedem ce inseamna o „dezmintire”? Prima data zice ca nu erau manusile curate, iar mai pe la urma zice:”Si ce daca erau curate? ...Cam asa arata o dezmintire...sper ca voi ati inteles...eu sint mai inceata la minte si nu pricep asa usor...

M-am gindit sa scriu si eu o dezmintire la invinuirea ca scriu minciuni despre el...dar daca o luam asa pe indelete, avocateste, eu am mintit doar in functie de starea manusilor...curate sau murdare? Si inca nu stim precis din „declaratia „ dezmintirii daca au fost curate, sau au fost murdare. Iara ajungem la Caragiale...”Curat - murdar domnilor si doamnelor...

Mai aflu ca lui Alin nu-i place de fapt sa vina pe blogul meu. Atunci ce-l impinge oare sa faca acest sacrificiu? Mai ales ca nu l-a rugat nimeni? Enigma...Si daca le citeste asa de rar...cum as face oare sa mai rareasca nitel? Careva are vreo idee? Ca eu am ramas fara idei...Dinsul „monitorizeaza” 800 de bloguri romanesti...Incep sa ma simt ca pe vremea lui Ceausescu cind ma monitorizau aia de la sfat cind ieseam cu chitara in fata scarii blocului si cintam cu copii din cartierul 8 Martie din Petrila...„Biblia ma-nvata ca tot ce este rau, vine de la cel rau...”

Si uite dragii mei cititori, cum viata ne mai da si motive sa facem ceva haz...Vreau sa mentionez ca acest articol se vrea un articol rusinat...ca alalalt unde i-am inclus si poza, Alin l-a numit „nerusinat”. Cit despre faptul ca ma acuza ca i-am furat poza...declar aici in fata tuturor ca de la Alin am invatat...am crezut ca daca i se permite Mogulului sa ia articolele de pe blogul meu si sa le afiseze la el fara sa-mi ceara voie, pot si eu sa iau o poza mica...Nu stiam ca egalitatea si rinduielile nu-s pentru toata lumea...

Mai intelege cineva ceva ? Ca eu am ramas...iara confuza...
............................................
IATA ARTICOLUL LUI ALIN CRISTEA CU DEZMINTIRILE PE ZIUA DE ASTAZI...

Rodica Boțan scrie, în 5 aprilie 2010, un articol nerușinat la adresa mea. Deja nu mai rețin numărul minciunilor pe care le-a scris despre mine în ultimele luni, de data asta a mai și furat o imagine cu mine. Poza a fost făcută sîmbătă, 4 aprilie 2010, cînd am fost la muncă la Proiectul Timotei.


Iată ce întrebare o frămîntă la adresa mea: “Cum a reusit, dupa atita constructie (ca lucreaza acolo de ceva vreme), sa pastreze manusile alea asa curate?”

DEZMINȚIRE: Mănușile NU erau nicidecum curate.

DEZMINȚIRE: Nu lucrez acolo “de ceva vreme”. Am fost cîteva ore în cîteva sîmbete, la fel ca și alții, cînd a fost nevoie de voluntari.

Mai citesc, cu ochii cît cepele: “Lui Alin Cristea ii place sa vina pe blogul meu sa-mi citeasca articolele si sa le editeze.”

DEZMINȚIRE: NU îmi place să vin pe blogul Rodicăi Boțan.

DEZMINȚIRE: Citesc rar articolele Rodicăi Boțan.

Monitorizez blogosfera evanghelică (peste 800 de bloguri românești), care produce peste 100 de postări pe zi, așa că am destul de lucru, ca să nu mai amintesc de alte proiecte în derulare. NU mă interesează articolele Rodicăi Boțan. Care sînt, ca și la alți evanghelici, din păcate, repetitive și obsesive.

DEZMINȚIRE: NU editez articolele Rodicăi Boțan. Doar semnalez UNEORI anumite greșeli de scriere (NU pe toate), ceea ce înseamnă că trebuie să-mi încetinesc ritmul de citire. Dar acest lucru îl fac și pe alte bloguri, la fel cum comentez și pe alte bloguri.

Această postare este o DEZMINȚIRE (o serie de dezmințiri). NU este un răspuns pentru Rodica Boțan.

Cît despre mănuși, ce dacă ar fi fost curate? Cînd le-am cumpărat, acum cîteva săptămîni, erau curate. Atunci am luat încă o pereche, pe care am oferit-o unui om mai în vîrstă care muncea cu mîinile goale.

Iar acum, sîmbătă, au fost aduse cîteva perechi de mănuși noi, CURATE. Alea da, erau curate. Și ce dacă erau curate?

Unul din motivele pentru care scriu dezmințiri (anul ăsta) este pentru a semnala (evanghelicilor) ce scurt e drumul de la resentiment la minciună. Pe Bulevardul Minciunii trec o droaie de Chiori și Necredincioși.

6 comments:

Cristina said...

Mai un motiv pentru a scrie dezmintiri ar trebui sa fie si pentru ca vorbeste fara sa aiba habar de subiectul respectiv...ah, dar cer logica de la cine nu are....are doar obsesii cu citi i se scrie un cuvint! Cine vorbeste de repetitii aici?

Rodica Botan said...

Draga mea...ma asteptam ca sa imi arunce manusa...stii, provocare la duel...dar lui nu-i place decit sa dea cu bita...si apoi sa plece.

Si bineinteles sa dez-minteasca. (

Alin Cristea said...

Doar n-oi sta în scuipatul mahalagioaicelor...

Rodica Botan said...

Nu Alin...nu stai in scuipat...numai il provoci!!!

Stii exact ce se intimpla si totusi continui s-o cauti cu luminarea aprinsa. Ia stai cuminte in banca ta, organizeaza-ti bloguriule, fa-ti inventar la clickuri...si o sa vezi ca nu te deranjez...Dar daca vii pe aici cu atitudini...iti iei doar plata pentru obraznicii.

Blogul mem nu este un studiu obligatoriu sau o lectura impusa nimanui. Scriu ca-mi place sa scriu...incerc sa scriu despre lucruri pe care le stiu, le-am experimentat, sau le-am citit si-mi plac. Nu imi dau teza de doctorat...nici macar nu am studii superioare. Am citit ceva la viata mea si am trait ceva la viata mea, si am gresit ceva la viata mea...si scriu despre aceste lucruri. Si citeste doar cine vrea...

Nu am educatia ta, dar nici nu-i duc lipsa si nici nu te invidiez. Dumnezeu mi-a dat si imi da in continuare lumina pe cararuia mea si imi este de ajuns.

Iti marturisesc din nou ca imi pui rabdarea la incercare si as prefera sa stai departe de blogul asta ca sa nu mai avem conflicte. Fi gentleman si asculta-ma...nu se face sa avem astfel de reprize; ar fi mult mai bine sa ne vedem fiecare de poteca noastra. Hai sa ne luam ramas bun in termeni fratesti...

Alex Pop said...

Intr-adevar e enervant sa stii ca postezi ceva interesant, frumos si folositor dar "cineva" nu se uita la asta, ci-ti citeste postarea obsedat - asa cum zicea si Cristina - doar sa vada daca ai pus "ii"-uri destule.

Si totusi nu cred ca doar acest fapt e deranjant - ma refer la corectarea greselilor - ci si felul cum o face: lasa impresia de aroganta putin rautacioasa, un aer deranjant de superioritate.
Daca ar fi putin mai gentil, sau daca ar folosi umorul, eu cred ca si criticile ar fi mai binevenite - mai ales ca de multe ori chiar dvs. v-ati autoironizat vis-a-vis de singura dilema care inca va da de furca: "ii"-urile!

Pariez ca daca eu va "intep" exact pentru aceleasi greseli gramaticale, dar o fac nu cu rautate ci cu umor, n-o sa va suparati ci mai degraba o sa zimbiti!...

ALIN-ARE LINGVISTICA

(dedicata d-nei Rodica B. - suparata de unele critici ACide ca nu pune destui "i" la "sa fii", "copiii", etc. insa pune un "i" in plus la "nostri" si "vostri")

Eu va spun cu prietesug,
Nu va mai nelinistiti;
Ati pus "ii"-uri din belsug,
Doar ca-s prost...distribuiti!

cristina said...

Pt. Alin: doar un sfat
nu stii ca daca nu ai nimic bun de zis e mai bine sa taci ?ca esti considerat mai intelept asa. Comentariile tale denota doar invidie, si e trist daca tu nu realizezi asta insa este impresia pe care tu insusi o lasi in urma. Ce ai tu cu ce scrie Rodica Botan? Lasa lumea sa scrie ce vrea si tu vezi-ti de treaba ta.
Si daca vrei sa faci pe criticul, fa asta intr-un mod respectuos fara sa jignesti ca nu e cazul. Cred ca ai fi mai apreciat.