05 April 2010

CURIOZITATI...

Lui Alin Cristea ii place sa vina pe blogul meu sa-mi citeasca articolele si sa le editeze. M-am gindit sa-i fac o surpriza si sa-i scriu un articol mic ca sa aiba ceva de corectat pe dimineata...Ce credeti? O sa-i placa surpriza?

Si ma framinta o intrebare. Nu i-am gasit raspunsul, dar poate mi-l da el...Cum a reusit, dupa atita constructie (ca lucreaza acolo de ceva vreme), sa pastreze manusile alea asa curate? Ca eu daca va arat hainele si manusile mele de lucru...o sa-mi dati ceva de pomana, precis... Si mai am si un clop...ce sa spun...nu seamana cu palariile ce le purtam prin Petrosani...sub nici o forma...

Tot atita, am primit un aparat de fotografiat de la compania mea, pentru 25 de ani de munca...trebuie sa vina zilele astea...si atunci o sa va arat cum arata manusile mele (bineinteles ca am sa fac o poza in toata gloria unei zile de lupta cu buruienile din gradina). 



ALINE...NU UITA - ESTI DATOR CU UN RASPUNS...NOI TOTI CEI CARE SINTEM PE LA MUNCA DE JOS, VREM SECRETUL TAU...CUM REUSESTI SA-TI INTRETII MANUSILE CURATE...?!

2 comments:

mitica said...

---numai ce s-a schimbat pentru a..poza

Rodica Botan said...

Ohhh...vezi...? Invat ceva nou de fiecare data!!! Cum de nu m-am gindit?