26 April 2010

IONICA, (VIRGULA)...SE DEMORALIZEAZA CA NU STIE GRAMATICA!

6 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Nu e demoralizat !
E somer.PUNCT,fara virgule.
Si toti somerii si cei care n-au treaba care se numesc tot SOMERI si sant preocupati de Gramatica Romanesca sant DEMORALIZATI.PUNCT SI MULTE VIRGULE,,,,,Mult mai multe de 12 ...UNA PENTRU FIECARE BLOG MONITORIZAT DE ACEST SOMER SI ACUM NICIUN PUNCT.NUMAI VIRGULE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MULTE DE TOT !!SA II AJUNGA MACAR O LUNA!PANA APAR ALTE BLOGURI!

Rodica Botan said...

ha...ha...cred ca a mincat Ionica prea multe virgule si acum i s-a facut somn...

Rodica Botan said...

Un lucru mi se pare clar...daca cel rau m-ar lasa in pace, mi-ar trece prin cap ca nu fac nimic bun; dar cind rau se straduieste sa strice ceva...sa denigreze pe cineva care incearca sa faca o anume lucrare...asta poate sa insemne un singur lucru!!! Si mie mi se pare ca asta se intimpla aici...

Alin Cristea said...

Încă o minciună.

De data asta produsă de Horen și Virgia Brașov.

Nu sînt și nu am fost niciodată șomer.

Iar a doua minciună e și mai gogonată. Am foarte multă treabă.

Să ziceți de 10 ori Tatăl nostru.

Și de 3 ori Psalmul 1.

Rodica Botan said...

HO...ca prea te bagi in seama...
mai ogoaie-te oleaca...si ai respect de oamenii mai in virsta ca tine. Prea multa scoala si fara cei sapte ani de-acasa. Ca stiu ca i-ai avut dar nu stiu ce-ai facut cu ei...ia cauta-i ca poate ii gasesti. Si ia o batista si sterge-te la gura de prostiile ce le spui...

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Domnule Alin
In primul rand nu ma cheama Virgia ci Virginia
Al doilea rand vreau cu tot dinadinsul sa cred ca toata povestea asta cu Gramatica ,Punctele si mai ales Virgulile e o GLUMA BUNA ca sa ne descretim fruntile !
Altfel e ceva foarte serios!
E ca si cum ai dansa pe cosciugul cuiva ,ca sa inveselestipe cei ramasi cu lacrimi in ochi!
E grotesc !
Ce faci dumneata arata ca stai prost spiritual pentruca am inteles ca te numesti crestin din moment ce monitorizezi blogurile evanghelice , si pshihic ,daca nu poti vedea padurea din pricina copacilor , adica nu vezi textul si subiectul si pasiunea si mesajul din el din pricina unor greseli gramaticale ! Nu realizezi ca activitatea dumitale are consecinte foarte seriose pe plan spiritual?
Dumneata nici nu i-ti dai seama cui slujesti si al cui job il faci ?Am ajuns la concluzia ca esti un agent strain strecurat intre blogurile fratilor ,agent cu o activitate straina de comunitatile crestine!Nu ne deranjeaza numai corectarea greselilor Gramaticale dar si impunerea vederilor POLITICE ale dumitale .Nu stii ca fiecare are convingerile lui politice rezultate din informatiile si marturiile contemporanilor si a mediului in care traim? Esti cumva si politic moderator? De unde vii? Si ce hram porti Domnule Alin Cristea?Nu vrei sa i-ti dai identitatea pe fata si cum se numeste stapanul dumitale?Si cu cat esti platit pentru o asa activitate intensa de analiza GRAMATICALA si POLITICA caci ai afirmat ca nu esti SOMER ?
Daca ai fi avut intentia buna de a corecta greselile gramaticale, ai fi gasit emailul celor pe care ii corectezi mereu le-ai fi spus-o in particular si cred ca dumnealor i-ti va fi multumit tot in particular.Insa pe dumneata nu te preocupa greselile gramaticale, ci PUBLICITATEA LOR!
Tulburi apele cele mai limpezi si batjocoresti ce nu cunosti! Activitatea asta e o scarba innaintea Domnului,daca mai recunosti ca esti crestin!
In ce priveste rugaciunea Tatal Nostru si Psamul 1 ,noi obisnuim sa le traim, nu sa le ZICEM!
E o diferenta mare !
De ce ispitesti pe fratii dumitale ,daca citesti aceasta rugaciune ,si de ce te asezi pe scaunul batjocoritorilor daca citesti psalmul 1 ?
E cuminte sa te opresti si sa ceri iertare la toti pe care i-ai jignit intrand pe propietatea dumnealor ca sa le molestezi mesajele si pe mesageri !NECHEMAT SI NEINVITAT!
Si e tot cuminte sa incetezi acesta activitate care nu i-ti face cinste !
Sa sti ca esti adus innaintea Domnului pentru ce faci si daca nu te opresti, te va opri El caci faci de ras numele Lui!
Apostolul Pavel are cuvinte mai tari decat mine , cand zice :Si schilodeasca-se odata cei ce va tulbura! Galateni 5 ;12 .
Noi toti ne unim in rugaciune, si vei avea de a face cu Dumnezeu,nu cu noi !
Te-am dat pe mana Lui ,si il rugam sa te descopere si sa te dea pe fata sa stie toata lumea cine esti dumneata?
Si ne mai rugam ca Dumnezeu sa aiba Mila si Indurare de noi si sa ne scape de asa un SECURIST PERICULOS,DE MODA NOUA!
Virginia Brasov