29 May 2009

STIRI POTRIVITE PENTRU CHINA!!!

Din nefericire astea sint stiri proaspete din tara tuturor libertatilor...USA.
........................................................................
Pastorul Davis Jones si sotia lui Mary au fost avertizati ca nu mai pot sa-si invite prietenii in casa lor din San Diego, California pentru studiu biblic – daca nu sint gata sa plateasca citeva mii de dolari Orasului San Diego .

“In vinerea mare am fost vizitati de un angajat de la Oras (San Diego) care a venit acasa , si care ne-a informat ca studiul biblic pe care il tinem noi este un ansamblu religios si noi violam un cod al orasului” a spus David Jones la Fox News.

“Le-am spus ca nu este un ansamblu religios - ca este doar un studiu cu prieteni. Mincam, ne rugam asta e tot.” a spus Jones. Dar citeva zile mai tirziu, cuplul a primit o atentionare scrisa care ii acuza de” folosirea pamintului in afara legii” si le cerea ori sa “se opreasca din a avea asamblu religios ori sa plateasca pentru un permis major ca sa se poata desfasura mai departe”, a spus avocatul acestui cuplu, Domnul Dean Broyles intr-un interviu dat la statia News 10.

Dar acest major permit ii poate costa pe Jones mii de dolari numai ca sa-si poata invita citiva prieteni acasa. Pentru Davis si Mary Jones insa problema asta reprezinta mai mult decit o valoare monetara. “Guvernul nu poate sa ne interzica sa ne exersam religia.” Le-a spus Broyles statiei Fox News. “Eu cred ca Parintii Fondatori ai acestei tari s-ar zvircolii in mormint daca ar vedea ca in anul 2009, un pastor si sotia sa sint avertizati ca nu pot sa tina in casa lor un simplu studiu biblic.”

“Implicatiile sint mari pentruca nu sintem afectati numai noi, spuse Mary Jones. “Sint mii si mii de studii biblice care se tin pe teritoriul acestei tari. Daca noi nu asezam un precedent aici – inainte de a se duce treaba asta mai departe – ceea ce rezolvam noi aici va influenta hotariri care se vor lua in viitor.

Cuplul este dispus sa intre in disputa cu Orasul in privinta asta, chiar saptamina care vine. Daca Orasul San Diego refuza sa le dea permisie in continuare Pastorului si sotiei lui sa continue studiile biblice la ei acasa fara sa aiba permit pentru asta, acestia vor duce cazul lor la un cort federal.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,522637,00.html

No comments: