08 December 2012

ALBUM DE POZE -DIN VECHILE PIESE DE CRACIUN ALE BISERICII ROMANE DIN MODESTO

Da un click...

http://s459.photobucket.com/albums/qq314/Rodica1955/?action=view&current=3849df69.pbw

     Pozele sint vechi, dar amintirile sint inca proaspete. Imi amintesc cind prima data le-am spus fratilor din biserica din Modesto ca o sa avem o piesa de Craciun cu copiii. Fratii din comitet mi-au spus ca nu vor sa aiba circ in Biserica. Asa ca piesa nu s-a tinut in ziua de Craciun si nici inainte... ci prima noastra piesa am tinut-o ...o saptamina dupa Craciun.
     Dar cind fratii au vazut ce am realizat... cum in piesa nu am spus un cuvintel care sa nu fi fost scris pe paginile Sfintei Scripturi... cind in fata unui tablou sau altul am folosit cintari pe care le cintam cu biserica- si cum copiii au invatat totul pe de rost... cind au vazut fratii scenele frumoase pe care le-am realizat, seriozitatea cu care am desfasurat programul si faptul ca au fost inclusi toti copiii bisericii ...atunci au ajuns sa ne aprecieze. Nu numai atit, dar au inceput sa vina si invitatiile din alte biserici - sa mergem sa tinem piesa si la ei.
     Doar ca e greu sa cari atita costum si atitea desene si treburi pe care le-am avut noi acolo. Ma mai intilnesc din cind in cind cu unii din acesti copii- si cu totii isi amintesc cu bucurie de anii petrecuti impreuna in aceste activitati minunate. Mi-ar placea sa aud de la ei cu ocazia asta... sa ne impartaseasca din propriile lor amintiri. 
     Craciunul este o sarbatoare minunata...Cerul s-a coborit cu alai domnesc foarte aproape de lumea noastra amarita... Niciodata pe pamint nu s-a auzit sunet mai armonios ca acela adus de ingeri... Ce dor ne este de inca o vizita cereasca ...si nu mai este mult pina cind fostul Prunc va veni pe norii cerului insotit de acelasi alai domnesc... Sa stam in asteptare...

5 comments:

cherie said...

Care sarbatoare iti place mai mut? Craciunul sau Pastele?

Rodica Botan said...

Mie imi place Craciunul...ca undeva inauntrul meu inca o mai am pe Rodica aia adolescenta care vrea sa mearga cu colindul toata noaptea. Apoi cind fetele mele au fost mici Craciunul a devenit un anotimp minunat cind m-am coborit la virsta lor si ne-am jucat pur si simplu cu Pruncul Isus...ne-am bucurat de venirea Lui si am facut o sarbatpare pentru El in fiecare an.
Ca importanta insa, Craciunul fara Paste nu ar avea valoare...Moartea Fiului ne plateste vinovatia si invierea Lui ne da speranta unui viitor...altfel Craciunul ar fi doar o sarbatoare in care pentru putin timp ne-am bucurat ca Cerul a a tins pamintul si omenirea de pe el...
Faina intrebare cherie...

Anonymous said...



Apostu Any-Mary DRAGA NOASTRA RODICA IARASI IMI REAMINTESTI DE MOMENTELE PE CARE LE-AM TRAIT IN CALIFORNIA CAND TU AI REALIZAT CU COPIII NOSTRI O MINUNATA LUCRARE ....TOT CE AI FACUT TU ATUNCI A FOST O MARE REUSITA.TE PUP SI SARBATORI FERICITE.
See Translation

Anonymous said...



Viorel Matei Da este de apreciat ce a facut sora Rodica cu piesa de Craciun a fost o jertfa colosala ca a trebiut sa se ocupe de costume pentru fiecare copil ,decoruri ,repetitii multe si foarte mult timp din timpul ei de odihna plus cheltuieli si multa rabdare cu fiecare copil. Dar s-a meritat investitia ca ramine toata viata. Domnul sa-ti rasplateasca !

Anonymous said...

Georgeta Matei- vai rodica cind te vad multe amintiri frumoase mi se deruleaza in minte mie dor de vremurile acelea