05 December 2009

PIINE IMPARTITA = PIINE INMULTITA

Am facut o descoperire de o importanta nemaipomenita. Cu criza asta economica va recomand sa incercati si voi urmatorul exercitiu... Formula este mai sus...Impartiti-va piinea cu cei care au mai putin sau n-au deloc. Dumnezeu nu poate inmultii o piine intreaga. El totdeauna fringe piinea ca sa le ajunga la toti...Experimentati si voi...si nu vor mai exista oameni flaminzi.

Matei 14:19..."Apoi a poruncit noroadelor sa sada pe iarba, a luat cele cinci pini si cei doi pesti. Si-a ridicat ochii spre cer, a binecuvintat, A FRINT PIINILE, si le-a dat ucenicilor, iar ei le-au impartit noroadelor. Toti au mincat si s-au saturat..."

2 comments:

A.Dama said...

In familia mare in care am crescut, am avut ocazia de multe ori sa testam adevarul acesta. Se mirau multi cum e cu putinta sa imparti si sa ai... Dar ce e la El cu neputinta?

Rodica Botan said...

Am citit...in special imi amintesc cind mama voastra a dat toata mincarea din camara unor tineri care se casatoreau si aveau nevoiue pentru nunta...si cum a doua zi, Dumnezeu v-a umplut camara inapoi ca nu s-a mai stiut ca ceva a fost luat de acolo...

Dumnezeul nostru este viu...si nu doarme niciodata...si ii pasa...si iubeste...si lucreaza...