09 December 2009

Cind Faptele Vorbesc

Pentru cei care nu inteleg de ce unii dintre noi ii ducem dorul fostului Presedinte Bush...

 
Poate cuvintarile lui Bush au fost mai bilbiite, poate tinuta lui n-a fost asa de dreapta ca a lui Obama...poate mai in virsta un pic...poate nu cel mai bun politician...Dar omul a purtat uniforma militara la vremea lui cu demnitate, a avut respect pentru uniforma, steagul, tara lui...si nu s-a prosternut in fata nimanui . Nu si-a cerut scuze ca e American si nu a umblat dupa premii pentru pace ci s-a straduit sa tina talibanii si alti teroristi ocupati aparindu-se ca sa pastreze pacea pe teritoriul tarii lui. Iata inca o poveste care explica ce fel de om a fost fostul nostru presedinte. Sinu...nu exista nici macar posibilitatea de a fi comparat cu "gluma" ce locuieste azi la Casa Alba...
.......................
In Dothan, Al, un tip, avea un televizor in biroul lui cind tocmai veneau rapoarte de la baza militara din Ford Hood despre impuscaturile care incepusera. Sotul uneia dintre angajatele lui era stationat acolo. El a chemat-o in birou si in acelasi minut in care el ii spunea ce se intimpla, ea tocmai primea un mesaj de la sotul ei care ii spunea "sint ok"...Doar ca imediat dupa aceea, telefonul ei a inceput sa sune din nou si de data asta era sora medicala de la ER"eu sint cea care ti-am trimis mesajul de la sotul tau"...ii spuse ea, "nu sotul tau. Imi pare rau sa iti spun, dar sotul tau a fost impuscat de patru ori..."


Asa ca, sotia acestui soldat pleca din Dothan imediat si a condus toata noaptea sa ajunga la Ford Hood. In mod miraculos, sotul ei este treaz si cu sperante de insanatosire, si mai jos este poza luata la spital , care sa confirme. Sotia lui , care locuieste in Dothan a ajuns la Ford Hood cam la timpul cind s-a trezit si el dupa operatie. Si am tinut neaparat sa va spun si voua aceasta poveste..


George si Laura Bush au fost si ei acolo la spital...dar fara fanfara si fara ca presa sa anunte vizita. Ei s-au dus la miezul noptii in chiar ziua cind s-a intimplat tragedia ca sa aduca si ei un pic de confort acelora care au fost raniti...Dar treburi din astea...nu sint demne ca sa apara in presa sau la News.

4 comments:

cella said...

chiar ... oare de ce nu apar astfel de noutati la stiri?

elena marin-alexe said...

Mia placut intotdeauna decenta atitudinii lui Bush. O seara frumoasa made Romania!

Tafnat_Paeneah said...

Copilaşilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta şi cu adevărul.
cine iubeşte pe Dumnezeu, iubeşte şi pe fratele său.pentru că oricine este născut din Dumnezeu stie sa faca fapte demne...

viorica said...

Daca o lume tulburata te poate dobori la pamant, remediul este sa privesti la Isus".

Si mie imi place de Bush si ma rog Domnului sa scoata multi ca el ,devotat pentru tara si pentru fii ei .
Doamne, ai mila de tara in care ne-ai asezat cit si pentru Romania .