24 December 2009

Noutati!!! Noutati!!! Noutati!!! S-a nascut un nou Imparat!!!

Am auzit ceva zvonuri...cum ca ar umbla pe bloguri o "vedeta"... Este ajun de Craciun si va rog sa va amintiti ca noi credinciosii avem o singura vedeta - PRUNCUL din Bethleem. Nu cautati aiurea dupa alte personaje dubioase...si nu va opriti din drum amagiti de glasuri straine...ci lasati-va calauziti de stea pina la locul unde se gaseste El.

Exista multe stele ratacitoare, dar o singura stea a fost cea care a calauzit spre Christos. Dupa aia sa ne luam, chiar daca vecinatatile la care ne calauzeste par sarace si nu dau impresia ca ar fi locuinta de imparat.

Ca in inparatia Lui, treburile sint un pic schimbate, si lucrurile neinsemnate devin pretioase si cei dintii ajung cei de pe urma. De aia trebuie ca si magii sa ne pazim calea si sa urmam adevarata stea, pina cind va ajunge sa poposeasca acolo unde il putem intilni pe Christos. El este Craciunul nostru, El este esenta vietii.

Un Craciun Fericit va doresc tuturora!!! Si hai sa mergem sa colindam si sa spunem lumii ca S-a nascut un Mare Imparat. Ca asta este menirea noastra pe pamint...sa colindam!!!

6 comments:

Alin Cristea said...

Da, colindați, dar nu ca mahalagioaicele, și nu cu minciuni.

Ci în duh și adevăr!

Rodica Botan said...

Oooo Noapate...Prea Sfintita...Toate-s in odihna...Toti dorm numai parintii sfinti , Stau veghind linga a lor iubiti...Dormi si tu o Prunc Sfint!!! Dormi si tu o Prunc Sfint!!!............

Tafnat_Paeneah said...

dacă vorbeşte cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. dacă slujeşte cineva, să slujească după puterea, pe care i-o dă Dumnezeu: pentruca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu prin Isus Hristos, a căruia este slava şi puterea în vecii vecilor! Amin.

Rodica Botan said...

vyky...amin la tot ce spui.

Tafnat_Paeneah said...

Veniţi-vă în fire, cum se cuvine, şi nu păcătuiţi! Căci sînt între voi unii, cari nu cunosc pe Dumnezeu: spre ruşinea voastră o spun.

Rodica Botan said...

vyky...ma straduiesc!!!