18 December 2009

COPIII...CEI MAI BUNI IMITATORI!

http://www.youtube.com/watch?v=e0EfB0zjhnQ

Copii vor face tot ce vad ca faci...si nicidecum ceea ce le vei spune sa faca. De aceea exemplul personal este foarte puternic. Si cei adulti...sint responsabili.

Mintea este ca un pamint in care creste orice saminta. Este important ce sameni...saminta buna sau buruieni otravitoare; si buruienile de obicei au radacini mai adinci si e greu sa le scoti.

Daca esti la sezonul de plantat...fa-o cu bucurie si cu atentie. Nu uita...saminta tu o plantezi...si esti responsabil!!!

7 comments:

Nicu Meister said...

Un clip grăitor! O realitate crudă! Am folosit clipul dumneavoastră într-o postare pe blog-ul meu şi am dat link către dumneavoastră! Mulţumesc.

Rodica Botan said...

cu placere

Liana Morar said...

Asa-i, subscriu la tot ce ati scris. M-as bucura tare, dar tare mult sa scrieti mai des posturi din experienta dvs de mama si sa putem invata cate ceva noi, mamele mai tinere. Mie mi-ar fi de folos. Mai ales ca dn cate vad sunteti o femeie care-l iubeste pe Dumnezeu. Si mi-a mai placut ca in loc sa va plangeti de mila ca au plecat copiii v-ati apucat de ceva ce va place, blogging-ul si banuiesc ca nu numai. Deci, va provoc!:)

Rodica Botan said...

Liana...trebuie sa ma mai uit ca undeva am ceva articole pe cit de haoiase, pe atit de educative. De la copii mei am invatat multe in tim ce-i invatam...
:) Multumesc de mesaj si de interes... Iti doresc succes in meseria de parinte. Nu uita...nu sint doi copii la fel si ceea ce poate merge cu unul...nu misca cu altul. Cere Domnului multa intelepciune si discernamint sa stii care este voia Lui mai intii. Si nu exista parinte care sa nu faca greseli, asa cum nu exista om care sa nu fi pacatuit. Nu te uita in urma ci mergi inainte...
Succes...

Liana Morar said...

Ma bucur ca dati curs cererii. Va voi urmari cu si mai mare interes de aici incolo. Mi-as dori sa facem schimb de link. Daca sunteti de acord, dati-mi de stire aici sau la mine, indiferent!
Multumesc.

Rodica Botan said...

Liana...linkul tau este deja pe blog...doar ca este in ordine alfabetica ...:)

Liana Morar said...

Multumesc din suflet! Acum va pun si la mine.