13 September 2011

UN...ALT FEL DE-ATI IROSI VIATA (4)

Am lasat ca in serialul asta cu un titlu care dezvaluie absolut total ideea pe care am vrut s-o expun, pozele sa vorbeasca si m-am abtinut sa spun vreo vorba. Dar...cele citeva poze care am sa le pun astazi striga la mine sa spun ceva...sa-mi exprim indignarea.
     Ar trebui sa mint daca as spune ca tinara fiind nu m-am straduit sa tin si eu ca si celelalte fete de virsta mea pasul cu ...moda. Dar nu cred ca vreodata oamenii s-au straduit sa arate deosebiti imbracindu-se asa cum se imbraca unii tineri in zilele noastre.
     Felul cum cineva se imbraca spune ceva despre personalitatea omului...si intotdeauna a avut menirea sa imbunatateasca si sa scoata in evidenta partile frumoase...pina acuma cel putin. Pozele care am sa vi le arat si care reflecta strada zilelor noastre...cel putin aici in America...reflecta io lipsa totala de rusine. Vezi adesea tineri mergind pe strada cu nadragii cazuti pina la genunchi si tinindu-se cu o mina in fata de bracinarul care e gata gata sa ii traga pantalonii jos...Unde o fi rusinea?
     Stiu ca prima data moda asta a aparut in inchisori ca sa faca reclama unui stil infect de viata...dar astazi a fost imprumutat si de baietii care nu sint asociati cu stilul asta de viata alternativ ca sa nu le spunem pe celalalt nume.
Intreb din nou...si din nou...Ce s-a intimplat cu rusinea in societatea noastra?














































Si pentru putina diversitate...
















Uite...pina si caii se amuza...

4 comments:

corina said...

Doamne cat este de hados pacatul...Si cum a mai cazut de afund omul dupa creatie....
Dumnezeu sa aiba mila de ei si sa-i lumineze, iar de noi sa nu cadem in lucruri groaznice si greu de ridicat!

mihaela said...

Trecând peste ceea ce subliniezi tu, eu m-aș lega și de ceea ce găsim în magazine, nu neapărat pentru mine ci pentru copilul meu de 7 ani - mi-e destul de greu să-i găsesc haine care să nu aibă câte un craniu de mort.

Să râd, să plâng? nici numai știu...

Rodica Botan said...

Corina...sa avem grija de copiii...ca uite asa arata lumea in care vor trebui sa traiasca...Domnul cu mila...

Rodica Botan said...

Mihaela ai dreptate. Si nu numai pentru copiii - dar incearca sa gasesti o rochie decenta sa nu fi decoltata pina la buric sau crapata pina mai stiu eu unde...