01 September 2011

DAC-AI STI CE DORINTE INFIME AM...

http://www.youtube.com/watch?v=nbGoNuw6wpI&feature=player_embedded

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/alexandru-pesamosca-medicul-de-45-000-de-carate-236201-main_pic1.html

4 comments:

Cristina said...

E pacat ca omul asta nu a gasit adevaratul rost al vietii. Prima data si-a petrecut 60 de ani pentru cariera, apoi a spus ca-i pare rau ca nu a fost bogat. Cind un om nu il are pe Dumnezeu, acesta isi cauta scopul vietii in lucruri pieritoare. Trist, foarte trist.

Rodica Botan said...

exact asa am simtit si eu. Sti cind Domnul Isus i-a spus tinarului bogat ce poate sa faca ca sa primeasca viata vesnica...si tinarul a plecat...si Domnul Isus l-a iubit. Sint multi oameni buni pe lumea asta pe care i-ai impinge sa mearga in cer...numai ca unii nu inteleg ca nu faptele ci singele Mielului este singura modalitate de a cistiga eternitatea cu Dumnezeu...

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Eu sant una din beneficiarii indemanarii acestui bun chirurg.Fiul nostru cel mai mic,al 11-lea s-a nascut cu Stenoza Pilorica ,malformatie congenitala de care a fost operat la 6 saptamani cu succes de acest doctor. Acum David Christian are 31 de ani.Fara aceasta operatie traia numai 4 luni.Eu atunci,exact 31 de ani in urma luna aceasta, pe 15 Septembrie , am avut sansa sa ii spun de Dumnezeul meu,de Mantuitorul meu care iarta orice pacatos cu sangele Lui varsat pe cruce.Dar Dr Pesamosca , la 50 de ani, cati avea atunci, m-a intrebat din senin :Cand pleci in America?Nu am stiut ce sa ii raspund ,si nu vroiam sa deviez discutia de la subiectul important al cunosterii Mantuitorului personal.
Imediat dupa aceea am depus actele -formularele mici.A fost o coincidenta? Nu stiu ,caci omul nu stia viata noastra.
Fiind Asistenti Medicali amandoi la Institututl de Expertiza si Recuperare a Capacitatii de Munca de peste 15 ani la vremea aceea ,ne-a tratat Royal.Acum am citit, ca pe fiecare caz il trata Royal.Cartea Proverbe vorbeste de astfel de oameni,ca ar trebuii pusi in randul Imparatilor.
O mica apreciere cu recunostinta cuvenita pentru un om priceput si cu o inima dedicata meseriei lui, pentru ca numai Domnul Dumnezeu merita toata Multumirea si Lauda!
A Lui si numai a Lui sa fie Slava!
Virginia Brasov
P.S.Si eu sant ingrijorata de sufletul lu.Numai Domnul Dumnezeu cunoaste acest caz,si unde este el,dar stiu ca acum eu nu mai am ce face.Insa pentru cei care sant inca in viata, avem ce face:SA FIM MARTORI AI INVIERII LUI,SA NE RUGAM,si daca e cazul sa si marturisim cu gura CUVINTELE LUI!

Rodica Botan said...

Ce marturisire frumoasa!