17 September 2011

IN CAUTAREA AURULUI...

Interesanta experienta de astazi. In apropiere de locul unde locuim noi - cam la o ora si ceva de mers, se afla o mina veche de aur. Este o zona foarte frumoasa cu multe vinarii si in apropierea vechii mine, pe marginea unui riu poti experimenta felul cum se cauta pe vremuri dupa aur in California.
Ne-am dus si noi sa vedem...













Ne vedeti pe aicea cu blidele in cap...Blidele astea au fost inventate de chineji si iei din nisipul de la fundul jgheaburilor alora cu apa ...si daca vedeti dungile alea pe blide...usor lasi sa curga nisipul si eventual, dupa multe cautari gasesti cite un bob de aur sau niste foite  aurii - ca matreata...si le pui intr-o sticluta mica...si gata. Esti bogat!!!
Claudia, sora mea...cea care a initiat iesirea asta a fost cea mai determinata sa gaseasca aur...si ...a si gasit pina la urma - mai ales ca si eu si Danny si Deb i-am dat ei toata "matreata" ce am gasit-o...Ea este cea mai bogata dintre noi...pe ziua de azi!!!





















Simona, s-a gindit ca poate arata ca o chinezoaica...Si cred ca a reusit pina la urma....










Danny vrea sa-i demonstreze lui Deb destoinicia lui. Ia uitati-va ce atent se uita la nisipul din blid...



























Giuliano...nu stie precis ce cauta...
















Danny si Deb s-au imbogatit destul si se odihnesc acuma...Ne-am linistit cu totii pina la urma ...o sa cautam alta forma de imbogatire...
:)




1 comment:

corina said...

Fain!:) parca am urmarit un filmulet...:)