01 September 2011

ACUL BUCLUCAS...

Am scris deunazi despre acupunctura si cineva - un anonim, mi-a lasat la comments linkul de mai jos.
http://www.resursecrestine.ro/eseuri/10601/homeopatie-acupunctura-bioenergie-radiestezie-duhu
Acuma stiam dinainte ca unii au "pareri" despre acest subiect...si as vrea sa clarific despre ce este vorba in cazul meu. Merg la un doctor adevarat care se ocupa de muschi de tot felul...si durerile lor. Printre tratamentele ce le are este si acupunctura...El infige acele astea foarte fine in apropierea unor nervi care duc sau au legatura cu muschii care sint inflamati. Apoi pune un sistem de fire electrice pe cele din zona cea mai importanta si da drmul la socuri de electricitate...cit poti sa le suporti. Cum eu am fost electrocutata, am o toleranta mica la curent ca undeva in mintea mea se fac conectii pe care ma straduiesc sa le ocolesc.
     In felul in care doctorul asta practica acupunctura nu este diferita de orice alta interventie medicala clasica. Muschii de la suprafata ii poti masa. Masajul aduce multa usurare unui om cu dureri de spate. Dar sint muschi mai adinci la care nici masajul viguros nu-i ajunge. Acolo insa ajung aceste ace care daca mai au si ceva socuri electrice fac ca muschiul respectiv sa iasa din starea de stres in care este si sa-si revina putin.
    Biblia zice sa cercetam orice lucru si sa luam ce este bun. Nu uitati ca unii satanisti folosesc crucea intoarsa invers si Biblia in tot felul de ceremonii. Asta nu afecteaza Biblia si nici crucea ca simbol crestin sub nici o forma. Va aduceti aminte de ventuze? Si ele faceau acelasi lucru...actionau asupra muschilor...si dupa putina chinuiala venea si usurarea mult asteptata. In Istambul de exemplu, am intilnit pe strazi printre vinzatorii de covrigi, de sirop de visine si inghetata, niste vinzatori cu borcane cu lipitori. Sint sigura ca in anumite situatii, ca si lasatul singelui in medicina veche, lipitorile isi au locul lor in medicina oamenilor simpli si in anumite conditii sint de folos.
    Eu sint de parere ca lumea asta nu apartine duhurilor si cultelor si vrajitorilor , desi diavolul asa ar vrea sa credem si sa ne fie frica. Lucrurile rele ii apartin lui e adevarat si sa si le tie. Cit despre lumea materiala si spirituala- ea a fost creata de Dumnezeu. In Gradina Edenului Dumnezeu ii spune lui Adam si Evei sa creasca si sa se inmulteasca si sa stapineasca pamintul. Si cauzele si efectele sint lasate de Dumnezeu. Observatiile pe care le facem asupra felului cum functioneaza organismul nostru- ce-i face bine si ce nu...sint lucruri lasate de Dumnezeu. Ca sa stapinim ceva trebuie sa cunoastem, ca altfel n-avem cum stapinii. Meditatia de exemplu...aproape ca a capatat un nume prost pentruca in loc sa fim noi credinciosii cei care sa mediteze ca si Avraam , gindindu-ne la maretia Lui Dumnezeu si la grandoarea creatiei Lui...ii lasam pe tot felul de smintiti mintali sa faca ei meditatii si sa cheme ei nu stiu ce duhuri ale vazduhului. Este meditatia de vina ? Nu cred. Sintem noi de vina ca am lasat unele practici bune in seama unor oameni deplasati. Ar trebui sa meditam intens la Cuvintul Lui Dumnezeu si uneori la cartea deschisa a naturii care ne vorbeste despre Creatorul ei in asa de multe feluri.
   Deci...concluzia mea este ca daca acele alea cu curent electric ma ajuta sa ma simt un pic mai bine si sa scoata intepeneala ce s-a instalat acolo dupa ani si ani de stat in fata computerului nemiscata...sa vina acele!!!
Domnul meu este Domn si stapin peste tot pamintul, toata suflarea...si intreg Universul. Si El are ac si de cojocul duhurilor care ar vrea sa-si atribuie drepturi de proprietate pe orice lucru sau actiune...
   Intr-o zi fiind in salonul unde asteptam o pedichiura, una dintre fetele care lucrau acolo au adus ofranda lui Budha o ceasca de cafea de la Sturbucks. A asezat-o in fata acestui zeu burtos care era asezat la un pas de scaunul pe care asteptam eu. Am fost asa de tentata sa-i fur cafeaua...cum n-aveti idee...Pentru mine Budha nu exista...si cafeaua exista si parea buna. Daca nu cred in Budha...n-am cum sa ma sperii de cafea doar pentruca micuta vietnameza i-a dedicat-o unei bucati de plastic hidoase...Si acuma imi pare rau ca n-am luat cafeaua...poate data viitoare nu ratez sansa...Daca ma vede...am sa-i spun ca Budha m-a invitat sa o beau...ma intreb cum o sa decurga discutia...si ce o sa zica Budha...?!
 

2 comments:

Cristina said...

Tot asa s-a spus si cind s-au facut primele transfuzii de singe. Azi stim ca nu este adevarat.

Alexandru said...

Mi-am amintit că bunica se mai trata cu...ventuze, iar noi, nepoţii, ne amuzam privind pe fereastră cum stă cu "borcanele" pe spinare! :-)
Frumos articol. Numai bine, doamna Rodica!