13 September 2011

MERGETI IN TOATA LUMEA...

     De Pasti anul asta am avut bucuria sa petrec citeva zile la Familia Cristea Costel si Rely la N.York. In casa lor am petrecut zile minunate pe vremuri...cind locuiau in Petrila, La San Leandro...  si acuma si la N.York. Si de la ei am avut intotdeauna ceva de invatat. Pacat ca din talentele de bucatareasa a lui Rely nu s-a prins nimic de mine...(Oh...cine m-a pus sa-mi amintesc de talentele ei culinare?)
     Si de data asta am gasit ceva sa invat . In fiecare dimineata Costel lua cu el niste foi de hirtie pe care in drum spre birou le pune pe scaunele goale in subway, in autobuze sau in parcari la masini-la stergator in partea soferului... Mi-a povestit ca unii oameni vin si iau aceste tractate si le impatura si le iau cu ei...altii le arunca...unii le citesc, altii le dau mai departe si altii le ignora. Ca si saminta care a cazut pe tot felul de paminturi...unele roditoare iar altele tari ca piatra. 
     Dar saminta trebuie aruncata si Rely si Costel fac treaba asta zilnic. M-am gindit ca si asa trebuie sa fac ceva exercitii zilnice si nu-mi place sa-mi irosesc vremea de pomana. Dar daca am un scop pentru care trebuie sa o iau la picior...poate am s-o fac cu mai multa bucurie. Va pun aici tractatul- iar daca vreti sa-l primiti pe e-mail trimiteti-mi un e-mail la rodicabotan@gmail.com. 
     Este forma cea mai usoara de evanghelizare. Faceti copii si le raspunditi pe unde puteti. Multumiri lui Rely si Costel pentru tractat. Spor la treaba tuturor!!!
   

2 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Matei 28
19. Duceti-va SI FACETI UCENICI din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.
20. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin.
Marcu 16
15. Apoi le-a zis: "Duceti-va in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.
Luca 24
45. Atunci le-a deschis mintea, ca sa inteleaga Scripturile.
46. Si le-a zis: "Asa este scris si asa trebuia sa patimeasca Hristos si sa invie a treia zi dintre cei morti.
47. Si sa se propovaduiasca tuturor neamurilor, in Numele Lui, pocainta si iertarea pacatelor, incepand din Ierusalim.
48. Voi sunteti martori ai acestor lucruri.
SA NU UITAM CA PRODUSUL FINAL LA CARE SANTEM CHEMATI E SA FACEM UCENICI
Celelate indemnari sant ,,CUM''- mijloace prin care sa ajungem la acest produs dorit de Domnul Nostru si de Tatal Ceresc .
DE CLARIFICAT -UCENICII LUI NU AI NOSTRI.
NOI TREBUIE SA FIM MARTORI AI INVIERII LUI IN TIMP CE IMPLINIM ACEASTE PORUNCI:
DUCETI-VA,PROPOVADUITI TUTUROR NEAMURILOR POCAINTA SI IERTAREA PACATELOR,PROPOVADUITI EVANGHELIA LA ORICE FAPTURA,SI IN FINAL FACETI UCENICI DIN TOATE NEAMURILE BOTEZANDU-I IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH.
TOATE ACESTEA CONTAND PE FAGADUINTA:EU SANT CU VOI IN TOATE ZILELE PANA LA SFARSITUL VEACULUI. AMIN.

Rodica Botan said...

Asta-i o porunca si nu o sugestie!
:)Multumesc Virginia!!!