23 August 2010

O MICA EXPLICATIE!

Intr-un comment pe blogul Vindecatorului am fost intrebata daca acuzatiile si dezmintirile lui Alin Cristea au vreun adevar – intrebarea fiind pusa pentruca n-am dat semne ca as incerca sa ma apar in vreun fel de un pomelnic lung de acuzatii - vreau sa explic in citeva cuvinte de ce n-am considerat necesar sa o fac.

Am doi ani de blogarit si am fost foarte deschisa in tot ce am scris. Mai mult chiar, vara asta m-am intilnit cu doua dintre cititoarele acestui blog si nu cred ca m-au gasit sa fiu altfel decit asa cum m-am prezentat pe blog. Daca am promis ceva pe blog – m-am tinut totdeauna de promisiuni; iar cind am declarat ceva, am spus adevarul atit cit il cunosc si il pot exprima.

Acesta este motivul pentru care nu simt nevoia sa ma explic atunci cind ma acuza Alin. Nu sint prima si nici ultima in care arunca cu noroi. Periodic Alin Cristea simte nevoia sa se dea in spectacol si sa se evidentieze (crede el) spurcind tot ce este in jur. N-am nici o intentie sa ma explic mai mult in aceasta privinta si nici sa-mi tirasc prietenii intr-o asemenea situatie doar ca sa satisfac curiozitatea cuiva. Cine ma cunoaste nu are nevoie de explicatii. Iar ceilalti vor afla cine este Alin Cristea mai devreme sau mai tirziu…

4 comments:

Luli said...

Eu sunt una din cititoarele tale fidele care apreciez tocmai sinceritatea si acuratetea postarilor tale.

Rodica Botan said...

bLuli...tu esti tare draguta...sper sa nu te dezamagesc niciodata!!!

DoarATAT said...

Bună Ziua !
Doamnei Rodica Boţan !
~
Nu v-am mai vizitat de multişor şi, ca de obicei ... cel ce pierde este cel care NU-I PREZENT într-un LOC BENEFIC !
Chiar azi am descoperit CEVA minunat la dumneavoastră, care mă va atrage ca magnetul !
Vă mulţumesc !
~
Despre "A.C" am înţeles că măcar acesta ... ar avea "chip" !
Din experienţa proprie ... ŞTIU că aşa trebuie procedat !
Nu eu trebuie să mă dezvinovăţesc, pentru faptele deplorabile ale altuia ! La mine "cazul" este mai complicat ... pentru că AM FOST Clonat, şi nimeni NU M-A CREZUT, deşi la început, am anunţat acest lucru, apoi am încercat "SĂ CONVING" ... lamentându-mă TOT timpul, şi ducând practic o luptă de uzură ... din care nu aveam cum să ies învingător, DECÂT PRIN INDIFERENŢĂ !
Din păcate ... s-au alăturat MIZERIILOR Clonei, câţiva bloggeri (probabil ameninţaţi !, probabil
SUPERFICIALI, probabil la fel de RĂUVOITORI în Suflet).
~
Eu vă Iubesc aşa cum sunteţi şi ... dacă VĂ DERANJEAZĂ vizitele mele (ALE MELE ... nu ale Clonei mele!), vă rog să-mi spuneţi şi NU voi mai comenta !
Ar fi păcat însă să mă BANNATI pe mine, din cauza Clonei mele !
Vă mulţumesc !
Vă doresc multă Sănătate !
~
Cornelius,

Rodica Botan said...

DoarATAT...bine ai venit. Nu lasa sa intre si Clona ca atunci avem probleme; dar atita vreme cit esti singur...esti binevenit!
:)