14 August 2010

DE CE O MOSKEE ...TOCMAI LA GROUND ZERO?

http://www.foxnews.com/politics/2010/08/14/obamas-support-ground-zero-mosque-draws/

Suportul Presedintelui Obama pentru construirea unei Moskee in New York, Ground Zero…a fost anuntat Vineri, August 13… Iata citeva opinii care condamna acest suport pentru o Moskee care va fi parte dintr-un Centru a comunitatii islamice in valoare de $100 milioane , exact pe locul unde aproape 3000 de americani si-au pierdut viata cind cele doua turnuri au fost intentionat lovite de avioanele pilotate de teroristii musulmani in Septembrie 11, 2001.

“Presedintele Obama a abandonat America si locul unde inima Americii a fost facuta bucati cu noua ani in urma” spuse Debra Burlingame, reprezentind unele din victimele de la Sept.11 si sora a unui pilot care a murit in acest tragic atac.

Constructia aceastei cladiri la “ground zero” “este o actiune deliberata si provocativa care va precipita si mai multa varsare de singe in numele lui Allah.” Sally Regenhard, a carui fiu, un pompier, a fost ucis la World Trade Center, a spus ca presedintele n-a inteles situatia. “Ca un suporter a lui Obama, cred ca el a pierdut din vedere problema germana…care nu este despre libertate si religie”…a spus ea…”este despre o lipsa imensa de sensibilitate fata de familiile celor ucisi in atacul de la 9/11”

Rep. Peter King, R-N.Y., a spus de asemenea ca presedintele a gresit.

“Este lipsa de sensibilitate si nepasare din partea comunitatii musulmane sa construiasca o moskee la ground zero” a spus el intr-un mesaj scris.”In timp ce comunitatea musulmana are drepturi legale sa construiasca aceasta moskee, este un abuz din partea lor sa foloseasca acest drept ofensint fara sa fie necesar atit de multi oameni care au suferit atit de mult….a spus el. “ Lucrul potrivit si moral din partea Presedintelui Obama ar fi fost sa roage conducatorii musulmani sa respecte familiile acelora care au murit si sa-si construiasca moskeea mai departe de ground zero. Din nefericire Presedintele a dat curs …corectivitatii politice…”

…………………………..

Citind si vizionind stirile azi dimineata, n-am putut sa nu-mi amintesc de vizita mea recenta in Istambul. Printre obiectivele dragi sorei mele Claudia este si Hagia Sophia…cea mai impunatoare si mareata cladire Bizantina . Ea a fost folosita ca biserica pentru 916 ani…a fost construita pe la anul 537 si a servit acestui scop pina cind Istambulul a fost cucerit. Apoi a fost transformata in moskee. Inca se mai vad urmele vechilor cruci care erau sculptate in marmura…sau cele de pe usi…

Apoi mi-am amintit de faptul ca, pe chiar locul unde a fost Templul in Ierusalim musulmanii au construit o moskee…cica pe acolo s-a oprit camila lui Mahomed sa bea apa…Ma gindeam de asemenea ca diavolul nu-si gaseste niciodata un loc mai bun decit cel care apartine copiilor lui Dumnezeu…acolo vrea sa troneze. Nu degeaba vrea si inimile noastre. El este lipsit de personalitate si cit de vast era cerul si cite lucruri erau de facut pe acolo, lui Lucifer nu i-a trecut prin minte nimic mai bun sa faca decit sa vrea sa ia locul Lui Dumnezeu…Acuma…astea sint concluziile mele…si daca musulmanii au dreptul sa construiasca la ground zero, dupa cite vieti au fost distruse in numele lui Allah pe acel loc…am si eu dreptul sa gindesc in dreptul meu, ca satanei nu-i place nimic mai mult decit sa se aseze in cele mai sfinte locuri…sa astupe si sa acopere unele lucruri dragi si scumpe noua, cum au acoperit crucile sapate in marmura la Hagia Sophia…Am dovada…uitati-va la pozele alaturate...

1 comment:

SdeSilentio said...

http://sdesilentio.blogspot.com/2010/08/controversa-de-la-ground-zero.html