05 August 2010

IN LOC DE LA REVEDERE

Acum ca prietena noastra , Rodica, s-a intors  cu siguranta ca o sa ne impresioneze ca de obicei cu postarile ei. Eu plec in concediu si sunt bucuroasa ca am avut prilejul sa impartasesc cu voi anumite ganduri impresii povesti si mai ales versete din Cuvantul lui Dumnezeu. Acum ma voi duce sa ma bucur de tinuturile bucolice cu dealuri, suri, clai, cladituri de pe meleagurile motilor si sa uit macar pentru putin de vacarmul orasului. Va doresc, ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei ce cu voie sau intaplator a-ti poposit pe aici.
Cu sinceritate Carmen

2 comments:

Anonymous said...

Multumim, draga Carmen. Domnul sa fie cu tine, El sa te insoteasca si in concediu. Sa de bucuri acolo si sa te intorci cu bine, sa ne spui si noua cum a fost. Fii binecuvantata. Elisabeth.

Rodica Botan said...

Multumesc, Elisabeth,pentru urari. Ce minunat e sa primesti cateva cuvinte in care sunt adunate atatea binecuvantari....Domnul sa fie si cu tine si cu toata casa ta oriunde te-ai afla...Mai am cateva ore pana plec la drum si am intrat sa postez un verset inainte de plecare, asa ca si incurajare atat pentru mine cat si pentru voi, caci toti avem nevoie sa ne sustinem unii pe altii amintindu-ne ca e Cineva caruia ii pasa...