22 August 2010

DIN NOU DESPRE PACHETELE PENTRU ROMANIA...

Revenind la subiectul darniciei...iata ce spune Pavel..."Acum ma duc la Ierusalim sa duc niste ajutoare sfintilor. Caci cei din Macedonia si Ahaia au avut bunatatea sa faca o stringere de ajutoare pentru saracii dintre sfintii, cari sint in Ierusalim. " Cred ca vremile sint destul de potrivite ca astfel de indeletniciri sa fie practicate din nou.

Inca sint in asteptarea numerelor de telefon ale unor persoane care se ocupa cu stringerea de pachete pentru Romania. Daca stiti asemenea persoane in diferite orase, faceti va rog rost de numarul lor de telefon. Fie ca imi scrieti un e-mail la botanrodica@gmail.com, fie ca imi dati un telefon 209-551-8144, ca sa pot afisa aceste informatii care sa fie la indemina celor ce vor sa faca o darnicie pentru Romania. Daca nu aveti cui sa trimiteti...ma pot interesa sa gasesc si destinatii pentru pachete.

Important este sa ne hotarim sa facem ceva. Credinta trebuie sa fie insotita de fapte...si faptele bune ne asteapta si au fost pregatite pentru noi inca inainte de a ne fi nascut. Dati macar un semn ca sinteti inclinati sa faceti acest lucru. Nu este vorba de mindrie...ca nu se mindreste nimeni aici. Se transmite atita informatie negativa peste tot. Toate relele le gasim pe TV, in ziare si reviste. Motivul pentru care as vrea sa scriem si sa ne bucuram de lucruri bune si pozitive este pentru ca avem nevoie sa stim ca ele exista printre noi...copiii nostri au nevoie sa ne vada ocupati cu asemenea lucruri. Si pe undeva si noi prindem gust de astfel de fapte frumoase.

De ce sa nu aducem o cutie in casa si sa lasam pe copiii sau nepotii nostri sa ne ajute in a umple o astfel de cutie cu lucruri si de ale lor, pe car ei vor sa le dea. Stiu ca am avut mult de lucru cu Deb cind era mica sa renunte la unele lucrusoare...dar a invatat atunci si practica acuma cu usurinta . Asa ca bucurati-ne si pe noi impartasind astfel de experiente; astfel tot mai multi vor avea curaj si indemn sa practicam ceea ce credem.

In speranta ca de data asta vor veni vesti mai multe...inchei. Deocamdata am promisiunea unei perechi de pantofi pentru Aiud, de la kameluna. Nu este sigur insa daca Fratele Milut n-o sa vina iara acasa descult, de prin misiune, asa dupa cum ii este obiceiul...

2 comments:

kameluna said...
This comment has been removed by the author.
kameluna said...

Draga mea, astept sa-mi scrii pe mail adresa fratelui Milut si nr lui de la pantofi. Daca va veni din misiune iar fara pantofi sunt convinsa ca Domnul îi va purta de grija.Frumoasa initiativa ta...Doamne ajuta!!