30 October 2008

Ti-e Draga Libertatea?

Primita de la dragii mei prieteni: Reli & Costel Cristea, NY.


Liberty News Alert.

Oct 28, 2008

Ieri, fostul US Congressman Bob McEwen, a vorbit studentilor la Universitatea Liberty. Multi dintre studenti mi-au spus ca a fost cea mai buna lectura pe care au auzit-o tot anul. Rep. McEwen a explicat in termeni simpli de ce alegerea prezidentiala care urmeaza este atit de importanta si de ce credinciosii trebuie sa voteze ca sa isi protejeze drepturile lor. Aceasta lectura este ceva ce fiecare American ar trebui sa o auda inainte de alegerile de martea viitoare. Ai putea sa vezi cele ce iti spun dind un click mai jos. Te rog fati putin timp sa te uiti si apoi trimite prietenilor,

Jerry Falwell, Jr., Chancellor and President

http://www.liberty.edu/media/1616/email/spacer.jpg

Fostul Us Congressman Bob McEwen, roaga pe studenti sa voteze conform principiilor lui Dumnezeu
Jurnalul Liberty
………………………By Eric Brown……………..

Cind in 1787 au inceput sa apara nemultumiri cu privire la continutul Constitutiei noastre, Benjamin Franklin a insistat de Presedintele George Washington si membrii Conventiei Constitutionale sa se roage inainte de fiecare adunare a Congresului.

Adresindu-se , Franklin i-a spus" Am trait Sir, o viata lunga, dar cu cit traiesc mai mult cu atit vad argumente care sa ma convinga ca Dumnezeu guverneaza in toate afacerile omenirii."

Saptamini dupa acest speech, Parintii Fondatori ai acestei tari au scris Constitutia Statelor Unite, punind temelia justitiei si asigurind binecuvintarile acestei libertati in America.

Fostul US Congressman, Bob Ewen, s-a adresat luni studentilor si i-a convocat amintindu-le de principiile si valorile pe care s-a infiintat aceasta tara. A pus de asemenea accentul pe faptul ca principiile lui Dumnezeu trebuie sa steie la baza ideologiei si standardului de viata pe intreg pamintul si nu principiile unor oameni.

"Statele Unite este o tara unica si este un loc deosebit pentruca noi am inteles ca Dumnezeu este sursa tuturor drepturilor ce le avem", a spus McEwen. 'Si sint unii care vor sa schimbe traditiile si asocierile ce le avem si chiar istoria …ceea ce ne face de fapt ceea ce sintem.Si ei vor ca noi sa fim tot asa cum sint alte tari... si cind o sa o schimbe, daca o sa ajunga sa o schimbe, noi n-o sa mai avem unde sa ne ducem."

In timp ce tara noastra este expusa acestor dificultati economice, cel ce a vorbit a amintit studentilor de libertatea si bunastarea pe care Americanii inca o au, amintindu-le nevoia de a apara aceste calitati inca existente ale vietii noastre.

"Limitind puterea guvernului, ne asigura noua mai multa libertate" a subliniat el "mai putine taxe, ne dau si ele mai multa libertate. O armata puternica ne asigura si ea libertatea…si asta ar trebui sa fie meseria guvernului…sa ne asigure aceste libertati."

Inainte de a iesi de pe scena, fostul congressman a rugat inca odata pe studenti sa se straduiasca sa protejeze libertatile acestea date de Dumnezeu prin a fi prezenti la vot in Noiembrie.

"Ce sinteti acum in prag de a face este foarte, foarte important", le-a spus el,"Si stiu ca veti alege cu intelepciune conducatorul tarii noastre , omul care sa inteleaga ca este binecuvintata natiunea care il are pe Dumnezeu ca Domn"

MvEwen a reprezentat Ohio in United State House of Representatives" pentru sase termeni. El este Sfatuitorul Senior pentru firma legala recunoscuta national, Greenebaum, Doll& McDonald, cu offices in Cincinnati and Washington, DC.


http://www.liberty.edu/media/1616/email/bob_vid1.jpg

No comments: