26 October 2008

Jack Wheeler si Obamamania!

Jack Wheeler  este un barbat briliant, care a fost autorul strategiei lui Regan (to break the back of the Soviet Union with the star wars race) si a expus slabiciunile interne ale rusiei.


Ani de-a rindul a scris si a imbunatatit resursele de inteligenta interioara si a facut-o intr-o forma extrem de interesanta ,foarte bine structurata si informativa. S-a consultat cu citeva corporatii uriase in traditiile globale si solutii de viitor, etc. El este de jumatate iesit la pensie acuma. Dar este un patriot adevarat cu o atitudine directa si sincera pentru orice problema. Este de asemenea cunoscut ca un aventurier si unul care iubeste alpinismul ideilor inalte.


Urmatoarele cuvinte sint scrise de Dr.Jack Wheeler:



“Omul O, Barack Hussein Obama, este un costum bine croit, gol pe dinauntru dar foarte elocvent. Nu are un resume, nu are o lista de succese cu care sa se prezinte, nu are experienta, nu are idei originale, nu are o intelegere in felul cum lucreaza economia, nu are intelegere cum lucreaza lumea intreaga ca un intreg, nu are o barbatie specifica, nimic decit ceva abstract, si multe retorici goale lipsite de o substanta reala. 


Nu are nici macar o identitate reala. Este de jumatate alb, parte din el pentru care are repulsie. Restul din singele lui este arab, lucru pe care il ascunde, dar care este dezvaluit de faptul ca numele care i s-a dat  este non-African Arabic, iar primul lui nume si cel de mijloc reprezinta felul in care este de trei ori proclamata apartenenta lui Arabica a stramosilor lui din Kenya. Numai o portiune mica de Negru African are din partea bunicei lui Luo, dar care o proclama el exclusivitate.


Ceea ce nu este insa , nu este din punct de vedere genetic nici macar un strop de singe de African- American descendent al sclavilor Africani adusi in lanturi in America in vapoare cu sclavi. Nu are nici macar un strabun care a fost vreodata sclav. Chiar contrar, stramosii lui Arabi au fost proprietari de sclavi. Pina cind englezii au inlaturat sclavia, pentru citeva sute de ani, cel mai mare business al Arabilor in Africa de Est a fost vinderea sclavilor.


Lasa aceasta informatie sa fie bine inteleasa. Obama nu este descendent din sclavi, el este urmasul unor proprietari de sclavi. Asa ca el poate sa fie numit acuma un Messiah Liberal , perfect.


Asta-i ceva ce Hillary nu poate pricepe - cum poate cineva sa vie asa din albastrul cerului senin,  si sa fure nominatia democratilor de pe farfuria din fata ei. Obamamania este dincolo de intelegerea si ratiunea politica. Este ca un cult religios, ai caror aderenti sint impotriva crestinismului dar cu toate astea cred in pacatul de origine…doar ca pacatul in loc sa fie specific intregii rase umane este specific in acest caz doar albilor.


Asa ca Obama a devenit Cristosul liberal al albilor, oferind iertare de pacatul de a fi alb. Nu este nici un alt motiv sau logica dincolo de asta, si nici o lipsa in cazul lui sau vreo gresala de-a lui nu pot sa micsoreze impactul care il are el si nici un argument pe care l-ar putea aduce Hillary nu poate sa aiba nici un efect asupra lui. Ipocrizia si absurditatea imbraca aceasta fiinta umana pe care au facut-o Salvatorul lor si astfel liberalii I se pot inchina. Ca si vorba latina…”Credo quia absurdum”, “Cred pentruca este absurd”.


 Multumesc cerului ca majoritatea americanilor care voteaza este crestina si crestinii n-au nevoie de un fals Mesaiah.


Candidatura lui este ridicola si n-ar trebui luata in serios de nici un american care poate si stie sa gindeasca.

2 comments:

Anonymous said...

key words: "care stie sa gindeasca". Dupa cum vedem, multi nu stiu sa gindeasca, li se aduc dovezi in fata si le neaga. Asta e rezultatul indoctrinarii din scolile publice.

Rodica Botan said...

Este ceva de necrezut Cristina...si nu este nici o revolta in oamenii din jur ci o totala nepasare. Buna mea imi povestea ca , atunci cind se duceau la tirg sa cumpere un porc de craciun luau cu ei un ac lung si impungeau pe saracul porc cu acul si stiau precis cit e de groasa slanina; ca nu tipa porcul decit atunci cind ajungea acul la carne...

E groasa slanina, Cristina...tare groasa...