17 October 2008

Cura de slabire cu... FASOLE!

Exista tot felul de metode de slabire. Sint sigura ca multi dintre dumneavoastra ati incercat citeva. Dar sint absolut sigura ca, veti fi curiosi sa aflati cum este cura de slabire …cu fasole. Si daca este eficienta…?
In primul rind orice ati fi incercat pina acuma v-a luat ceva bani. Sa mergi la Gym este scump. Si eu m-am inscris odata acum citiva ani. Te pune sa semnezi un contract pe un an si sa platesti inainte si apoi…trebuie sa te duci acolo regulat. Am sfirsit prin a merge de trei ori si am platit pentru restul anului.
Apoi am cumparat pastile…am inceput sa merg pe jos, am cumparat CD-uri cu exercitii, mi-am cumparat o bicicleta, mi-am mai cumparat o bicicleta de exersat daca am vazut ca pe aialalta n-o iau din cui…si mi-am luat un aparat de mers pe el…am cumparat pedometru sa vad cit am mers…pedometrul cred ca s-a ruginit …de-atita stat. Deb a avut legat de niste lanturi un sac de boxat. A cumparat manusi, am cumparat greutati…Mi-am cumparat pastile, vitamine, green tea…(asta de la Laura)…"slabe" sanse...
Nimic n-a mers…
Dar acuma am un secret pe care vreau sa vi-l spun…doar voua, cei care cititi blogul meu. Fasole. Asta-i secretul…fasole uscata, de marime potrivita…100 de boabe. Nu trebuie nici gatite ci sint bune asa cum le cumparati, uscate.
Luati un pahar si numarati 100 de boabe de fasole. Mergeti... in mijlocul bucatariei si le aruncati pe jos. Apoi, incepeti sa le adunati aplecindu-va pentru fiecare boaba, pina la adunati pe toate. Si asta de trei ori pe zi. Am vazut pe cineva care a facut cura asta…arata superb.
Daca n-aveti fasole…trimite-ti un plic cu adresa inversa…va trimit eu boabele. Succes!!!

13 comments:

Alin Cristea said...

:) :) :)

Rodica Botan said...

Alin, zimbetul tau...intreit...ma onoreaza!!!

Anonymous said...

Tare de tot, dar nu ai specificat ce dimensiuni minime ar trebui sa aiba bucataria :)

disa said...

acelasi lucru am putea sa-l facem cu boabe de porumb, ca fasolea a devenit marfa rara pe la noi...

Anonymous said...

Eu am auzit de cura asta de cand eram copil (mama unei colege - o femeie tare frumoasa, de altfel - se ingrasase peste masura), dar in varianta cu bete de chibrit; si eu stiu ca functioneaza... ;)
Personal, prefer sala... e mai placut si mai util, pt mine (ma relaxeaza miscarea si imi oxigeneaza creierul... ;) ). Dar cred ca e bine ca fiecare sa aleaga metoda care i se potriveste (in sensul ca da rezultate) si care ii este cel mai pe plac (astfel incat sa ajute la ceva, fara sa streseze, in schimb)...
PS: puteti incerca orice obiecte mici si rotunde (cu cat mai mult se vor imprastia prin bucatarie, cu atat mai mult veti face miscare in cautarea lor! :) )
SUCCES!

Anonymous said...

Pentru că sunt mai "rotofei", când am văzut titlul, deja am ridicat sprâncenele cu interes. Hopa! O fi vreo "cură" nou descoperită? Şi tocmai cu fasole? Ia să vedem ce ne spune aici d-na Rodica! Mă şi gândeam că fasole multă de mâncat...nu prea e comod pt stomacul celui ce se "sacrifică" :-) Deşi mie îmi place mult "pârdalnica" de fasole!
Când am citit mai departe, am râs cu hohote. E tare de tot "cura" de aplecări. Sau..."aplecăciuni"!!
Cred că nu merge cu boabe de porumb. Am semăna cu nişte...găini!

Rodica Botan said...

...ma distrea de cite ori citesc cite un comment...Daca pina si alin a zimbit...

Cristi...daca crezi ca bucataria e prea mica te poti muta in sufragerie...

Sorina...am o cutie de nasturi...ce zici?

Alexandrone...eu cred ca tu preferi fasolea cu costite de purcel...spune drept!!!

Rodica Botan said...

Disa...am uitat dar nu te-am uitat...porumbu il dau la giste...

Anonymous said...

Da, da! Ati ghicit. Pai cum sa nu-mi placa asa minunatie! Ha, ha :-) Mai astept si alte "cure"!
Multa sanatate!

disa said...

Rodica, la gaste? sper ca nu le pui si pe ele la cura de slabit, sigur te-ai gandit sa le ingrasi, sarmanele! Pacat, arata super asa cum sunt-zvelte!

Anonymous said...

E bine de stiut cum trebuie sa te apleci, le culegi din genunchi, sau prin aplecare, fara sa indoi piciarele,... e important asta pentru muschii bazinului.
Ligia

Rodica Botan said...

Ligia...din genunchi numai daca vrei sa slabeasca rotula...
ai dreptate...trebuie sa ne aplecam.
:)

Anonymous said...

Multumesc, esti MARE!

O sa incerc saptamana viitoare.

An Nou binecuvantat!

Ligia din Montreal