27 October 2008

Our Mental Day -October 2008-

Ieri a fost duminica…dar Debby nu s-a simtit prea bine. Asa ca, aseara m-a anuntat ca isi ia o zi libera a doua zi si sta acasa. Am stat si  am reflectat la ce-mi spunea si m-am oferit sa ii tin companie si sa cer  si eu o zi libera si sa stam acasa impreuna. Debby a zis atunci ca n-ar fi rau sa o chem pe sora ei Laura si impreuna sa avem a ”mental day”.


 Asa ca, azi este luni si sintem in mijlocul unei zi fantastice pe care noi trei am proclamat-o “Our mental day”. Am luat aparatul de fotografiat azi dimineata cu speranta ca o sa adunam destule poze sa documentam cum se sarbatoreste o astfel de zi. Pozele de mai sus va vor spune ca…Laura si cu mine am inceput cu o cafea de la Starbucks de unde am luat o cafea si pentru Debby pe care am trezit-o din somn si am grabit-o sa se imbrace.


Am plecat de la ea la Mall si ne-am perindat pe la magazinele unde mergeam cind erau ele mai mici, incluzind Disney Store si alte magazine pentru printese…am facut poze cu toate palariile ce le-am gasit pe-acolo, am ris si am povestit…si am terminat “the mental day” cu un lunch copios… 


Miine …o noua zi. Multumim Doamne pentru fiecare lucru minunat ce il primim din mina Ta. Multumesc pentru fetele mele…Dragostea si grija Ta ne copleseste totdeauna !!!



No comments: